Makita Systainer nr.2 past op Systainer, Mbox Hitachi HSC en systainer van Festool 821550-0

van 
56,75
 voor
46,11 55,79
Levertijd
Verzendkosten: 10,89
  • Het grootste aanbod
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Klantenbeoordeling 9.4 / 10
Artikelnummer 
821550-0

De meestgebruikte betaalmethoden op een rij

Makita Mbox nr.2 past op Mbox, Hitachi HSC en systainer van Festool

Makita Mbox nr.2 past op Mbox, Hitachi HSC en systainer van Festool

Makita Mbox nr.2. past op alle systainers van Makita, Hitachi, Festool, Panasonic etc.

De Makita Mbox nr.2 is een veelzijdige opbergbox die perfect past op de Systainer, Mbox Hitachi HSC en de systainer van Festool 821550-0. Met deze handige opbergoplossing houd je al je gereedschap en accessoires georganiseerd en veilig op één plek.

De Makita Systainer nr.2 is een must-have voor elke klusser. Deze stevige opbergbox is speciaal ontworpen om te passen op de Systainer, Mbox Hitachi HSC en de systainer van Festool 821550-0. Met zijn ruime formaat biedt hij voldoende ruimte voor al je gereedschap en benodigdheden. Met de Makita Mbox nr.2 heb je altijd alles bij de hand. Of je nu een professional bent of gewoon een enthousiaste doe-het-zelver, deze opbergbox is de perfecte metgezel voor al je klussen. Dankzij zijn compatibiliteit met de Systainer, Mbox Hitachi HSC en de systainer van Festool 821550-0, kun je gemakkelijk al je gereedschap en accessoires op één plek bewaren.

Koop de Makita Mbox nr.2 nu voor een scherpe prijs bij Gereedschappelijk, dé online dealer van Makita. Met hun uitgebreide assortiment en deskundig advies ben je verzekerd van de beste opbergoplossingen voor al je gereedschap. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak van een georganiseerde werkplaats!

Technische informatie

  • Hoogte: 163mm
  • Breedte: 395mm
  • Diepte: 295mm

Leveromvang

  • 1 stuk

Merkinformatie

Waar koop ik een Makita Mbox? Als officieel dealer van Makita kan Gereedschappelijk je alle Mboxen voor uw apparaten snel leveren tegen een scherpe prijs. Makita is marktleider op gebied van professioneel gereedschap voor de bouw en industrie. Dus ben je als professionele vakman of thuisklusser op zoek naar een geschikte mbox voor je gereedschap, dan ben je voor je Makita accessoires bij Gereedschappelijk aan het juiste adres!

Gereedschappelijk biedt als officieel dealer alle machines die te leveren zijn door Makita, van zaag-, boor- en schuurmachines tot stofafzuiging. Daarnaast vind je bij ieder product onder het kopje “direct meebestellen” onmisbare accessoires voor elke machine.
De verbruiksmaterialen van Makita passen vaak ook in op machines van Bosch, DeWALT, Hitachi en Metabo.

Meer Informatie
EAN Code0088381430128
SKU821550-0