GRATIS Makita proefpakketten met accessoires met waarde tot 111,75 Euro!

Makita’s verbruiksartikelen moet je ervaren. Daarom ontvang nu bij aanschaf van een nieuwe Makita machine een gratis proefpakket met de beste Makita accessoires!

Ervaar de uitstekende kwaliteit van originele Maktia verbruiksartikelen. Bij aankoop van een geselecteerde machine ontvangt u na registratie van uw aankoop bij Makita één van de volgende pakketten.

Gratis Makita proefpakketten

 

Bij reciprozagen: Proefpakket 1

Makita Proefpakket 1

Zagen tot je erbij neervalt. Maar liefst vijf verschillende bladen van de bovenste plank zitten in dit pakket. We stellen ze aan je voor:

B-43234, ook wel 'de sloper'
Gebruikers melden: “Ultiem sloop zaagblad”, “Heel goede zaag”, “Beste zaag die ik ooit gebruikte”, “Wanneer is deze te koop?”. Hout met metaalresten, spaanplaat, kunststoffen en glasvezel zijn geen probleem voor dit blad / S610VF, 5 stuks.

B-10637: De alleskunner
Dit zaagblad kan vrijwel elk materiaal aan. Hout met metaalresten, spaanplaten, kunststoffen, glasfiber én gasbeton. Dit extra lange reciprozaagblad is dus een echte probleemoplosser door de hoge kwaliteit, flexibiliteit en breukbestendigheid. Hoort in iedere gereedschapskist thuis / S1411VF, 3 stuks.

P-71663, Progressive: snel in zowel dun als ook dik materiaal zagen
Het witte zaagblad is uitermate geschikt voor hout met metaalresten, spaanplaat en plaatstaal (5-8 mm), aluminium profielen (3-18 mm) en verschillende soorten kunststoffen (tot 77 mm) / SA345XF, 5 stuks. Het gouden zaagblad is een expert op het gebied van hout (6-150 mm), maar ook uitstekend geschikt voor spaanplaat, MDF en kunststoffen (6 - 150 mm) / SA2345X, 5 stuks.

B-43147: Geniet van stabiliteit en precisie
Drie eigenschappen maken deze bladen uitermate geschikt voor rechte sneden in dikwandige open/ gesloten stalen buizen en profielen. Tot wel 100 % langere standtijd en tot 20 % sneller dan reguliere zaagbladen. Met 2x2 technologie zijn de volgende prestaties de nieuwe norm: Één tand zorgt voor hoge spaanafvoer en door de tandafstand voor snelheid. De andere tand neemt de standtijd op zich met een versterkte tandrug. Het hoge standblad zorgt voor stabiliteit / S921CHF, 5 stuks.

Bij 10,8 V machines en stofzuigers: Proefpakket 2

Makita proefpakket 2

P-53768 en P-53730: Nauwkeurig passende bits? Het geheim van de smid
Niet alleen het soort staal, maar ook de manier waarop deze bits worden gemaakt getuigt van vakmanschap. Met deze bits ben je verzekerd van een nauwsluitende passing. Je hebt daarom totale controle over je schroeven. Samen met de hoog kwalitatieve bithouders kun je vele soorten schroeven aan. Je krijgt de volgende passingen: 0,8x5,5/1,2x6,5/PH1/PH2 (2x)/PH3/PZ1/PZ2 (2x)/PZ3/T7/T8/T9/ T10/T15/T20/T25/T27/T30/T40 voor je boor-/schroefmachine. Gebruik je een slagschroevendraaier, neem dan XTT slagschroefbits.

D-29941: Geslepen boren, letterlijk en figuurlijk
De boren hebben een uitmuntend oppervlak, zowel de spoed als de randen zijn geslepen. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat de levensduur langer is en spaanafvoer gemakkelijk gaat. Deze HSS boren zijn uitermate geschikt voor het boren in gelegeerd en ongelegeerd staal, gietstaal, gietijzer, non-ferrometalen en kunststoffen. Deze maten krijg je mee: 1,0/1,5/2,0/2,5/3,0/3,5/4,0/4,5/5,0/5,5/6,0/6,5/7,0/7,5/8,0 /8,5/9,0/9,5/10,0 mm. Verpakt in handige en hersluitbare kunststof set.

 

 

Bij (accu) boor-, combihamers SDS-PLUS: Proefpakket 3

Makita proefpakket 3

Een titanenstrijd P4S en P2S, perfect rond vs. snel Soms wil je een perfect rond gat boren, het andere moment is tijdswinst belangrijker. Makita geeft je het beste van twee werelden met deze twee sets.

B-49046: Makita's 2-snijders (P2S) boren heel snel en dat komt door hun vorm, zeer geschikt voor vele bevestigingen en doorvoeren van leidingen. De P2S SDS-PLUS is uitermate geschikt voor Makita accu boor- en combihamers, zoals de DHR243 en DHR264, maar ook geschikt voor andere merken accu boorhamers. Met een nieuwe hardmetalen punt voor een hogere boorsnelheid. Zoals je van Makita gewend bent, is de kwaliteit van deze 2-snijder superieur.

B-12027: Maar wanneer de passing zeer nauwkeurig moet zijn, bijvoorbeeld bij ankerbevestiging, dan is het belangrijk dat het gat exact rond is. Dan komt onze 4-snijder (P4S) om de hoek kijken. Ook bij zwaar boorwerk in hard (gewapend) beton adviseert Makita de P4S. Het PGM-keurmerk (Prüfgemeinschaft für Mauerbohrer) is een keurmerk voor betonboren. Dat hebben zowel de P4S en P2S. Slechts een paar fabrieken in de wereld hebben dit prestigieuze keurmerk. In beide sets zitten maten: 5/6/8x110 mm en 6/8/10/12x160 mm.

 

 

 

Bij combihamers SDS-MAX: Proefpakket 4

Makita proefpakket 4

P-18013: Met deze koffer kom je goed voor de dag
Als jij je SDS-MAX combi- of breekhamer van stal haalt, dan is deze set onmisbaar voor een dag vol sloopwerk. Twee puntbeitels voor algemeen hak- en breekwerk in beton en twee koudbeitels voor gericht breekwerk in metselwerk en beton. Beide soorten beitels in twee lengtes, 280 en 400 mm. Met de mooie stalen koffer sluit je slopers goed af. 

 

  

Bij (accu) haakse slijpers 125 mm: Proefpakket 5

Makita proefpakket 5

B-45733: 0,8 mm: Wanneer snelheid essentieel is
Tot maar liefst 30 % sneller dan andere 125 mm schijven. Én 20 % meer snedes in RVS en staal ten opzichte van een 1 mm schijf. Bovendien heb je minder last van stofontwikkeling en mooiere snedes. De echte winst zit hem met name bij haakse slijpers op accu. Deze extra dunne schijf zorgt voor meer snedes op één acculading. Dus uitermate geschikt voor onze DGA504/505/506/508 en andere merken haakse slijpers.

B-12239: 1,0 mm: de standaard
Vergelijk ’m met andere 125 mm schijven en ervaar het verschil. Deze schijf vermindert vonken, vibraties en stof. De standaard in dikte, maar ook in prestaties. Uitstekend geschikt voor het slijpen in RVS en staal. Deze schijf geeft een mooiere snede en er treedt minder materiaalverlies op.

B-12778: Diamonds are forever
Deze schijf is geschikt voor diverse beton- en steensoorten. De binding zorgt voor een hogere snelheid en lange levensduur in beton en steen. Het speciale segmentontwerp vermindert wrijving en verbetert hiermee de koeling van de schijf. 3DDG staat voor 3D Diamond Grid. Deze technologie verdeelt de diamanten gelijkmatig over elk segment en die worden zo optimaal verbruikt. Dit verbetert zowel levensduur als zaagsnelheid aanzienlijk. Op makita.nl/diamant vind je al onze reguliere diamantschijven. Voor elk materiaal en afwerking hebben we een goede oplossing.

 

 

Bij haakse slijpers 180 mm: Proefpakket 6Makita proefpakket 6

B-13013: Gas erop met deze turboschijf
Naast een hele snelle snede, maakt deze schijf ook een hele zuivere. In bijvoorbeeld graniet, klinkers, baksteen en dakpannen. De ronde koelgaten zorgen voor een betere afvoer van hitte en houden het blad stabiel. Kortom alle ingrediënten voor een mooie en snelle bewerking. Deze turboschijf hebben we bovendien ook in diameters 115, 125, 150, 230 en 300 mm.

 

Bij haakse slijpers 230 mm: Proefpakket 7

Makita proefpakket 7

B-12784: Diamonds are forever
Deze schijf is geschikt voor diverse beton- en steensoorten. De binding zorgt voor een hogere snelheid en lange levensduur in beton en steen. Het speciale segmentontwerp vermindert wrijving en verbetert hiermee de koeling van de schijf. 3DDG staat voor 3D Diamond Grid. Deze technologie verdeelt de diamanten gelijkmatig over elk segment en die worden zo optimaal verbruikt. Dit verbetert zowel levensduur als zaagsnelheid aanzienlijk.

 

 

 

Actievoorwaarden Makita proefpakketten:

1. De actie geldt uitsluitend voor eindgebruikers en niet voor Makita dealers, andere wederverkopers of voor Makita medewerkers.
2. De actie geldt uitsluitend voor eindgebruikers die gevestigd of woonachtig zijn in Nederland.
3. Een eindgebruiker moet eerst een aankoop doen uit de machine-actielijst die onderaan deze pagina te raadplegen is.
4. Wanneer er gedurende de actieperiode modelnummers uit de machine-actielijst wijzigen, dan geldt de actie ook voor de gewijzigde modelnummers.
5. De aankoop moet worden gedaan bij Gereedschappelijk, officiële dealer van Makita Nederland B.V.
6. De aankoop moet in de periode 1 oktober tot en met 31 december 2016 worden gedaan.
7. De aanvraag voor het Makita Proefpakket kan nog tot en met 31 januari 2017 worden ingediend.
8. Bij de online aanvraag zijn de volgende gegevens verplicht:
- Aankoopnota (met daarop modelnummer, naam- en adresgegevens van de aanvrager en naam- en adresgegevens van de Makita dealer.
- Persoonlijke gegevens van de aanvrager (deze moeten identiek zijn aan die op de aankoopnota).
- Bedrijfsgegevens van de Makita dealer (deze moeten identiek zijn aan die op de aankoopnota).
- Modelnummer (dit moet identiek zijn aan het modelnummer op de aankoopnota).
- Serienummer (staat op het machineplaatje op de machine) NB: Pak- of verzendbonnen, orderbevestigingen of bankafschriften worden niet geaccepteerd.
9. Het Makita Proefpakket wordt uiterlijk binnen 45 dagen na ontvangst van de online aanvraag verstuurd.
10. Bij deelname aan deze actie gaat de eindgebruiker automatisch akkoord met de algemene voorwaarden en het Privacy beleid van Makita Nederland B.V.
11. Makita Nederland B.V. behoudt zich het recht voor om incomplete of onjuiste aanvragen voor het Makita Proefpakket niet in behandeling te nemen.
Bij vragen, opmerkingen of klachten over de aanvraag voor het Makita Proefpakket kun je je rechtstreeks wenden tot Makita via dit e-mail adres verkoop@makita.nl

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 328

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 328

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5