Makita Gereedschapstas open E-05480

van 
68,00
 voor
43,87 53,08
Levertijd
Verzendkosten: 10,89
  • Het grootste aanbod
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Klantenbeoordeling 9.4 / 10
Artikelnummer 
E-05480

De meestgebruikte betaalmethoden op een rij

Makita Gereedschapstas open E-05480

Makita Gereedschapstas open E-05480

Gereerschapstas van hoge kwaliteit!

Beschrijving

Deze gereedschapstas heeft een inhoud van 10 liter. De gereedschaptas kan op 2 manieren worden gedragen; op de schouder met de schouderband of gedragen met de hand door gebruik van het handvat.De tas is voorzien van meerdere gereedschapsvakken om gereedschap in te plaatsen. Zo is er een groot opbergvak met diverse kleine vakken voor handgereedschap. In het grote opbergvak is er ruimte voor één boor/schroefmachine of slagschroevendraaier.Tevens is er een aparte opbergruimte voor bits en een speciale houder voor een rolbandmaat. Aan de buitenkant van de tas zijn diverse opbergmogelijkheden zoals voor potloden en pennen aanwezig. De tas is tevens voorzien van een comfortabele schouderhengsel en een handvat.De tas is gemaakt van duurzaam en sterk waterdicht materiaal. Hierdoor is het mogelijk om de tas op natte ondergronden te plaatsen zonder dat het gereedschap nat wordt.

  • Capaciteit 10 liter
  • Lengte: 260 mm
  • Breedte: 220 mm
  • Hoogte: 410 mm
  • Netto gewicht: 1,09 kg
  • Exclusief machine(s), accessoire(s) en verbruiksartikel(en).

Merkinformatie

Waar koop ik een Makita gereedschapstas? Als officieel dealer van Makita kan Gereedschappelijk je alle machines snel leveren tegen een scherpe prijs. Makita is marktleider op gebied van professioneel gereedschap voor de bouw en industrie en heeft een van de grootste assortimenten aan 10,8 Volt, 14,4 Volt en 18 Volt gereedschap. Dus ben je als professionele vakman op zoek naar een passende machine voor je klus, dan ben je voor je Makita machines bij Gereedschappelijk aan het juiste adres!

Gereedschappelijk biedt als officieel dealer alle machines die te leveren zijn door Makita, van zaag-, boor-  en schuurmachines tot stofafzuiging. Daarnaast vind je bij ieder product onder het kopje “direct meebestellen” onmisbare accessoires voor elke machine.
Meer gereedschapstassen zijn te vinden onder de categorie 'Makita Toebehoren', daarnaast bieden we ook diverse soorten boren en beitels aan. De verbruiksmaterialen van Makita passen vaak ook in/ op machines van Bosch, DeWALT, Hitachi en Metabo.

Meer Informatie
EAN Code0088381566995
SKUE-05480