Tackersets, Haftennagels, Overige

4 Artikel(en)

per pagina

4 Artikel(en)

per pagina

Tackersets

Gereedschappelijk verkoopt ook tackers in sets, dit betekent dat u in één keer de tacker en een groot deel van zijn toebehoren te pakken hebt zodat u daar in ieder geval niet meer achteraan hoeft. Voor alle sets die op de site staan verkopen wij ook de bijbehorende nagels.

Tackers

Tackers zijn in principe nietmachines, of om het wat stoerder te laten klinken: nietpistolen. Een tacker schiet nieten in een materiaal. Door de handgreep in te knijpen ontspant de veer van het schietmechanisme en worden de nieten met kracht in het materiaal geslagen. Er kunnen nieten van 6 tot 14 mm pootlengte mee verwerkt worden.

Soorten

Wij leveren 10 soorten, de rolnagels, tackers, stripnageltackers, bradtackers, asfaltnageltackers, verloren kop tackers, nieten tackers, T nagel tackers

Merken

Wij kunnen van een grote selectie merken de gasproducten leveren, gerenomeerde bedrijven als Paslode, Spit, Powers Prebena, Senco en Hitachi kunt u vinden op onze website.

Accessoires

Uiteraard leveren wij ook alle toebehoren voor de tackers die we verkopen.We verkopen verbruiksmaterialen zoals spijkers.