Kruitschiethamers

9 Artikel(en)

per pagina

9 Artikel(en)

per pagina

Kruitschiethamer kopen bij Gereedschappelijk

Ben je op zoek naar een machine die spijkers kan bevestigen op moeilijk bereikbare plekken? Of ben je juist op zoek naar een krachtig apparaat dat je hierbij helpt op de grond? Bij Gereedschappelijk kun je dan een kruitschiethamer kopen. Wij leveren verschillende modellen die allemaal verschillende specificaties hebben en te gebruiken zijn voor verschillende werkzaamheden. Ook kunnen wij je de bijbehorende spijkers leveren.

Kruitschiethamers

Het principe van een kruitschiethamer berust op een ontploffing in het apparaat, waardoor er een kracht vrijkomt. Door het ontstaan van deze kracht, schiet de spijker het apparaat uit en het materiaal in. De kruitschiethamers hebben geen elektrische aandrijving en zijn dus draadloos; je bent hierdoor erg mobiel. Dit maakt werken met een kruitschiethamer gemakkelijk en maakt het mogelijk om op moeilijk bereikbare plekken te schieten. Veel kruitschiethamers die verkrijgbaar zijn bij Gereedschappelijk kunnen gebruikt worden in combinatie met spijkers van verschillende merken. Dit maakt het makkelijk voor je om de juiste spijker-machine combinatie te vinden voor jouw klus.

Kruitschiethamers bij Gereedschappelijk

Bij Gereedschappelijk leveren we een kruitschiethamers van twee verschillende merken, namelijk Spit kruitschiethamers en DeWALT kruitschiethamers.

DeWALT kruitschiethamers

De DeWALT kruitschiethamers die we aanbieden zijn de DeWALT DDF2130000 P3X .25 Kaliber Kruitschiethamer en de DeWALT PA3500 .27 Kaliber Kruitschiethamer. De DeWALT kruitschiethamers zijn krachtige en betrouwbare machines die in alle denkbare materialen kunnen bevestigen. Alle producten van DeWALT staan bekend om hun betrouwbaarheid, hoge prestaties en innovatieve designs. Dit verzekert je van een goede aankoop als je een DeWALT schiethamer aanschaft!

Spit kruitschiethamers

De Spit kruitschiethamers die we leveren, hebben verschillende specificaties. Zo bieden we modellen aan van drie kilogram aan voor het bevestigen van materialen op bijvoorbeeld hoge plekken, waar je niet goed bij kunt komen met een zware machine. Ook bieden we modellen aan van negen kilogram die goed te gebruiken zijn tijdens het werken op een vaste plek. De zwaardere modellen zijn zeer krachtig en verzekeren je van de sterkst mogelijke bevestiging. Verder verschillen de machines in slagkracht, compactheid, het type nagels dat gebruikt moet worden en enkele gebruiksvriendelijke specificaties. Meer gedetailleerde informatie nodig? Neem een kijkje op onze site en vergelijk de machines zelf!

Vragen over jouw kruitschiethamer? Neem contact op met onze klantenservice

Schiethamer kopen, maar geen idee welke? Heb je nog vragen over jouw DeWALT schiethamer of Spit kruitschiethamer, weet je niet welk product je het beste kunt gebruiken voor je klus of twijfel je over je aankoop? Aarzel niet en neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons altijd bellen op 053 - 850 84 24, je kunt appen naar 06 - 15 22 34 00 en/of mailen naar info@catapult24.com.