Leica LINO L2 kruislijnlaser

van
262,50
voor
109,00 131,89
Levertijd
GRATIS verzending
  • Het grootste aanbod
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Klantenbeoordeling 9.4 / 10
Artikelnummer
757225

De meestgebruikte betaalmethoden op een rij

Leica LINO L2 kruislijnlaser

Leica LINO L2 kruislijnlaser

Automatische waterpas: Lastig uitlijnen van het apparaat is overbodig, projecteer direct horizontale of verticale lijnen. Kleine hellingfouten tot ± 4° worden automatisch gecompenseerd. Als de hellingfout groter is, dan zal het apparaat geen lijnen projecteren.
Helder zichtbare laserlijnen: Referentiepunten kunnen bijvoorbeeld op eenvoudige wijze van de ene naar de andere muur worden overgebracht. Daarvoor heeft u geen waterpas of richtsnoer nodig.
Exact haakse hoeken: Uitlijnen, zoals het uitmeten en markeren van haakse hoeken, wordt uitgevoerd met één druk op de knop. Dat is nog eens een tijdsbesparing!
Vergrendeling: Met behulp van de vergrendelingsfunctie kan de automatische waterpas handmatig worden uitgeschakeld. De laserlijn kan zo onder elke gewenste hoek worden geprojecteerd.

Technische gegevens
Bereik: Tot 15 m (afhankelijk van omgevingslicht) >30 m met detector
Waterpasnauwkeurigheid: ± 1 mm @ 5 m
Bereik automatische waterpas: 4° ± 0,5°
Horizontale nauwkeurigheid: ± 1 mm @ 5 m
Verticale nauwkeurigheid: ± 0,75 mm @ een lengte van 3 m
Lasertype: 635 nm, laserklasse II
Batterijtype: AA, 3 x 1,5 V
IP54: Bescherming tegen stof, spatwaterdicht
Werktemperatuur: –10°C tot 40°C
Opslagtemperatuur: –25°C tot 70°C
Afmetingen: (H x D x B) 96 x 91 x 54 mm
Gewicht: (zonder batterijen) 320 g
Statiefschroef: 1/4"

Standaard meegeleverd

Richtmerk: Biedt een projectievlak in de open ruimte.
Magnetische multifunctionele adapter: Kan worden toegepast als ministatief of voor wandmontage.
Draagtas: Alles veilig opgeborgen.

Merkinformatie

Waar koop ik een Leica Kruislijnlaser? Als officieel dealer van Leica kan Gereedschappelijk je alle meetapparatuur en toebehoren snel leveren met het beste advies en tegen de juiste prijs. Leica is een van de grote innovators op het gebied van de meettechniek. Met hun meetapparatuur en apps heeft Leica een unieke positie in de markt. Het assortiment is erg uitgebreid en is erg geschikt voor de aannemer, architect, makelaar, installateur, etc etc. Gereedschappelijk beschikt, door regelmatige training, over de juiste kennis en kunde om u uitgebreid te informeren over welke apparaten of toebehoren u kunt gaan gebruiken bij uw project.

Gereedschappelijk biedt als officieel dealer alle apparatuur die te leveren is door Leica, van lijnlasers, tot laserafstandsmeters. Daarnaast vind je onder het kopje "Direct Meebestellen" de onmisbare accessoires voor elke machine. Meer Meetapparatuur is te vinden onder de categorie Laser & Meetapparatuur, daarnaast bieden we ook diverse andere soorten meetapparatuur aan.

Waarom koopt u een Leica (en geen ander goedkoop alternatief)
Als enige fabrikant ter wereld heeft Leica een ISO 16331-1 certificatie voor haar afstandsmeters. Dat wil zeggen dat de meters, wat betreft bereik en nauwkeurigheid, ook doen wat in de specificaties beloofd wordt. Bespaar wat ons betreft dus niet op een paar tientjes bij de aanschaf van uw afstandsmeter, maar koop een kwaliteitsproduct dat nauwkeurig meet en jaren meegaat. U wilt toch niet dat uw precisie metingen er een paar mm naast zitten?

Waarom koopt u uw Leica Kruislijnlaser bij Gereedschappelijk
Gereedschappelijk is geautoriseerd distributeur van Leica Geosystems. Hierdoor bent u verzekerd van goede ondersteuning, drie jaar garantie na registratie en de laatste software op uw instrument. Mocht uw Disto gedurende de garantieperiode onverhoopt toch defect raken dan ontvangt u van ons als erkende distributeur direct een nieuw exemplaar uit voorraad. Wij adviseren u uw Disto dan ook enkel bij een rechtstreeks door Leica aangestelde dealer aan te schaffen. Voor een overzicht bezoekt u de website van Leica Geosystems

Vergeet niet je machine aan te melden voor de extra garantie!

Meer Informatie
EAN Code7640110690611
SKU757225