Laserliner FibreCamera G2 Micro

van 
108,90
 voor
99,00 119,79
Levertijd
GRATIS verzending
  • Het grootste aanbod
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Klantenbeoordeling 9.4 / 10
Artikelnummer 
082.121A

De meestgebruikte betaalmethoden op een rij

Laserliner FibreCamera G2 Micro accessoire voor de VideoFlex G2

Laserliner FibreCamera G2 Micro

Universele camerakop is vast ingesteld met een focussering op 5 cm
Geschikt voor toepassing op korte afstanden.

FibreCamera G2 Micro 1,5 m
Camerakop: ø 6 mm, Focus: 5 cm, IP 68

Alleen voor de VideoFlex G2

Wil je onzichtbare gebieden verkennen en problemen detecteren zonder dat je jezelf in gevaar hoeft te brengen? Dan is de Laserliner FibreCamera G2 Micro de perfecte tool voor jou! Met deze geavanceerde vezelcamera kun je moeiteloos ontoegankelijke plekken inspecteren en eventuele gebreken opsporen.

De Laserliner FibreCamera G2 Micro is uitgerust met een hoogwaardige glasvezelkabel en een ultradunne camerakop, waardoor je zelfs in de kleinste openingen en buizen kunt kijken. Met een verbazingwekkend scherpe beeldkwaliteit en een heldere verlichting kun je elk detail duidelijk zien, zelfs in donkere en slecht verlichte omgevingen.

Met een bereik van maar liefst 1,5 meter kun je met gemak de moeilijkste hoeken en bochten bereiken. De flexibele kabel is bovendien waterdicht, waardoor je de camera kunt gebruiken in vochtige omstandigheden zonder je zorgen te maken over schade.

Of je nu een professional bent die dagelijks werkt met inspectie- en onderhoudswerkzaamheden, of gewoon een handige doe-het-zelver die graag zijn eigen huis repareert, de Laserliner FibreCamera G2 Micro zal je verbazen met zijn veelzijdigheid en gebruiksgemak.

Koop nu de Laserliner FibreCamera G2 Micro bij Gereedschappelijk, dé online dealer van Laserliner. Hier krijg je niet alleen het juiste advies, maar ook de beste prijs! Investeer in deze innovatieve vezelcamera en ontdek een geheel nieuwe wereld van mogelijkheden voor inspectie en onderhoud.

Meer Informatie
EAN Code4021563679737
SKU082.121A