Kelfort 3kW Ventilatorkachel 230V Bouwkachel - 1514712

van 
78,32
 voor
65,24 78,94
Levertijd
GRATIS verzending
  • Het grootste aanbod
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Klantenbeoordeling 9.4 / 10
Artikelnummer 
1514712

De meestgebruikte betaalmethoden op een rij

Kelfort 3kW Ventilatorkachel 230V Bouwkachel - 1514712

Kelfort 3kW Ventilatorkachel 230V Bouwkachel - 1514712

Voorkom in de kou zitten de komende winter. Deze Kelfort keramische kachel houd u warm in uw bouwkeet, of verwarm uw garage ermee. De termostaat is traploos regelbaar, dus een temperatuur van 10 graden is ook mogelijk. Voorzien van koude luchtventilator en oververhittingsbeveiliging.

Beschrijving

  • Type: KEL-SQ 3000
  • Luchtverpl: 30 m³/h
  • vermogen: 3.0 kW
  • spanning: 230 V
  • temperatuur instelbaar: 0-85 °C

 

Kelfort 3kW Ventilatorkachel 230V Bouwkachel - Krachtige warmte voor iedere bouwklus

De Kelfort 3kW Ventilatorkachel 230V Bouwkachel - 1514712 is de ideale verwarmingsoplossing voor bouwprojecten en werkplaatsen. Met zijn krachtige prestaties en duurzaamheid zorgt deze ventilatorkachel voor een comfortabele en efficiënte warmteverspreiding, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden. Of je nu bezig bent met renovaties, nieuwbouw of gewoon een verwarmde werkplek nodig hebt, deze bouwkachel biedt de warmte die je nodig hebt om productief te blijven.

Krachtige warmteverspreiding

De Kelfort 3kW Ventilatorkachel levert krachtige warmteverspreiding voor snelle en effectieve verwarming. Met zijn vermogen van 3 kW en de ingebouwde ventilator kan deze kachel grote ruimtes verwarmen en de warmte gelijkmatig verdelen. Hierdoor kun je snel genieten van een comfortabele werkomgeving, zelfs op koude dagen. De verstelbare thermostaat stelt je in staat om de gewenste temperatuur in te stellen en te behouden, zodat je altijd kunt genieten van een aangename warmte.

Duurzaamheid en betrouwbaarheid

De Kelfort 3kW Ventilatorkachel is gebouwd om lang mee te gaan in veeleisende bouwomgevingen. Met zijn robuuste constructie en hoogwaardige materialen is deze bouwkachel bestand tegen slijtage en stoten. Bovendien is de kachel voorzien van oververhittingsbeveiliging, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over veiligheidskwesties. Je kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid en duurzaamheid van deze kachel, zelfs bij intensief en langdurig gebruik.

 

Met de Kelfort 3kW Ventilatorkachel 230V Bouwkachel - 1514712 haal je een krachtige en betrouwbare bouwkachel in huis die je warm houdt tijdens de meest uitdagende klussen. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de voordelen van deze indrukwekkende ventilatorkachel. Blijf warm en comfortabel tijdens je bouwprojecten met de Kelfort 3kW Ventilatorkachel 230V Bouwkachel - 1514712!

 

Merkinformatie
 
Waar koop ik Kelfort werkplaatskachels? Gereedschappelijk levert alle producten van Kelfort. Kelfort omvat een breed assortiment kwaliteitsproducten die zijn afgestemd op professioneel gebruik in de bouw en industrie. De kwaliteitsproducten van Kelfort zijn sterk en efficiënt toepasbaar, voor een optimaal resultaat.
 
Kelfort staat garant voor de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Steeds meer professionals, dus ook de vakmannen en -vrouwen van Gereedschappelijk erkennen de kwaliteit en het gebruiksgemak van Kelfort. Om tegemoet te komen aan de groeiende vraag, breidt Gereedschappelijk het assortiment van Kelfort continu uitgebreid met sterke bouw- en technische producten zoals werkplaatskachels, haspels, maar ook PUR en andere chemische verbruiksartikelen.

 

 

Meer Informatie
EAN Code8714678059889
SKU1514712