Alles bij je in je GRATIS makita rugzak!

GRATIS Makita rugzak bij meer dan 150 machines!

Dit kwartaal alles altijd bij je in je Makita rugzak!

Koop dit kwartaal een machine uit de actie, waarmee je stofvrij kunt werken en ontvang een gratis rugzak. Van april tot en met juni 2019 staat Makita in het teken van stofvrij werken. Wanneer je een machine uit de actie aanschaft in de actieperiode en deze registreert voor de verlengde garantie dan krijg je deze perfect rugzak van Makita gratis thuisgestuurd.

Kijk hieronder voor alle deelnemende machines. Lees onderaan deze pagina ook goed de voorwaarden om teleurstellingen te voorkomen. Registreer je aankoop op makita.nl/gratism-zak en ontvang de Makita rugzak.
Actie (gratis item) is geldig zolang de voorraad strekt. OP=OP

Dit kwartaal zou je in eerste instantie, wanneer je een machine uit de actieperiode aanschaft en registreert via onze website, een gratis M-zak ontvangen. Vriendelijk maar beslist heeft Fatboy (producent van de Lamzac), Makita echter laten weten dat zij de rechten hebben op het ontwerp van de zak en dat het Makita Nederland niet is toegestaan om met dit product een actie te voeren. Dat hadden we en Makita naaturlijk niet verwacht gezien het aantal imitaties op de markt. Makita heeft moeten besluiten om de aangevraagde M-zakken niet uit te leveren. In plaats hiervoor biedt Makita Nederland een mooi alternatief: de rugzak van Makita.

Wat betekent dit voor reeds ingediende aanvragen?
Wanneer je een machine uit de actieperiode aanschaft en deze registreert, mag Makita Nederland je de M-zak dus niet leveren en bieden ze je de rugzak aan als alternatief. Hij is stoer en gemaakt van zeer stevig materiaal. Makita Nederland heeft deze met spoed besteld en naar verwachting zal deze eind mei bij Makita binnenkomen. Schaf je een machine uit de actieperiode aan, dan ontvang je de originele rugzak van Makita in plaats van de M-zak. Je hoeft verder dus niets te doen.

Onze excuses voor het niet kunnen waarmaken van de oorspronkelijke actie. We gaan ervan uit dat Makita Nederland met dit alternatieve product jou alsnog een hele mooie kwartaalactie voorschotelt en willen we je hartelijk danken voor je begrip.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Actievoorwaarden gratis Makita M-zak

 1. De actie geldt uitsluitend voor eindgebruikers en niet voor Makita dealers, andere wederverkopers of voor Makita medewerkers.
 2. De actie geldt uitsluitend voor personen in de EU die de machine(s) in Nederland hebben aangeschaft, bij een officiële Makita dealer.
 3. Een eindgebruiker moet eerst een aankoop doen uit deze machinelijst. Combisets zijn uitgesloten van de actie.
 4. Wanneer er gedurende de actieperiode modelnummers uit de lijst geselecteerde machines wijzigen, dan geldt de actie ook voor de gewijzigde modelnummers.
 5. De aankoop moet worden gedaan bij Gereedschappelijk officiëel dealer van Makita Nederland B.V.
 6. Machines die niet bij Makita Nederland B.V. zijn ingekocht, zijn uitgesloten van de actie. Als blijkt dat een serienummer elders vandaan komt, dan keuren we de aanvraag voor de gratis Makita rugzak af. Check bij voorkeur vooraf bij je dealer.
 7. De aankoop moet in de periode 1 april tot en met 30 juni 2019 worden gedaan.
 8. De aanvraag voor de gratis Makita rugzak kan nog tot 31 juli 2019 worden ingediend.
 9. Bij de online aanvraag zijn de volgende gegevens verplicht:
  • Aankoopnota (met daarop modelnummer, naam- en adresgegevens van de aanvrager en naam- en adresgegevens van Gereedschappelijk). 
  • Persoonlijke gegevens van de aanvrager (deze moeten identiek zijn aan die op de aankoopnota).
  • Bedrijfsgegevens van Gereedschappelijk (deze moeten identiek zijn aan die op de aankoopnota).
  • Modelnummer (dit moet identiek zijn aan het modelnummer op de aankoopnota).
  • Serienummer (staat op het machineplaatje op de machine) NB: Pak- of verzendbonnen, orderbevestigingen of bankafschriften worden niet geaccepteerd.
 10. De gratis Makita rugzak wordt uiterlijk binnen 45 dagen na ontvangst van de online aanvraag verstuurd.
 11. De actie van de Makita rugzak is geldig zolang de voorraad strekt. OP=OP
 12. Makita Nederland B.V. behoudt zich het recht voor om incomplete of onjuiste aanvragen voor de gratis Makita rugzak niet in behandeling te nemen.
 13. Bij deelname aan deze actie gaat de eindgebruiker automatisch akkoord met de algemene voorwaarden en het Privacy beleid van Makita Nederland B.V.
 14. Bij deelname aan deze actie dient de eindgebruiker akkoord te gaan met de algemene actievoorwaarden. 
 15. Bij deelname aan deze actie dient de eindgebruiker kennis genomen te hebben van het Privacybeleid. Op makita.nl/privacybeleid lees je hoe Makita omgaat met persoonsgegevens.

Bij vragen, opmerkingen of klachten over de aanvraag voor de gratis Makita rugzak kun je je rechtstreeks wenden tot Makita via dit e-mail adres verkoop@makita.nl