Lekker chillen met je GRATIS M-zak!

GRATIS Makita M-zak bij meer dan 150 machines!

Plof dit kwartaal neer in de Makita M-zak

Koop dit kwartaal een machine uit de actie, waarmee je stofvrij kunt werken en ontvang een gratis M-zak. Van april tot en met juni 2019 staat Makita in het teken van stofvrij werken. Wanneer je een machine uit de actie aanschaft in de actieperiode en deze registreert voor de verlengde garantie dan krijg je de unieke M-zak van Makita gratis thuisgestuurd.

Kijk hieronder voor alle deelnemende machines. Lees onderaan deze pagina ook goed de voorwaarden om teleurstellingen te voorkomen. Registreer je aankoop op makita.nl/gratism-zak en ontvang de Makita M-zak.
Actie (gratis item) is geldig zolang de voorraad strekt. OP=OP

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 148

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 148

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Actievoorwaarden gratis Makita M-zak

 1. De actie geldt uitsluitend voor eindgebruikers en niet voor Makita dealers, andere wederverkopers of voor Makita medewerkers.
 2. De actie geldt uitsluitend voor personen in de EU die de machine(s) in Nederland hebben aangeschaft, bij een officiële Makita dealer.
 3. Een eindgebruiker moet eerst een aankoop doen uit deze machinelijst. Combisets zijn uitgesloten van de actie.
 4. Wanneer er gedurende de actieperiode modelnummers uit de lijst geselecteerde machines wijzigen, dan geldt de actie ook voor de gewijzigde modelnummers.
 5. De aankoop moet worden gedaan bij Gereedschappelijk officiëel dealer van Makita Nederland B.V.
 6. Machines die niet bij Makita Nederland B.V. zijn ingekocht, zijn uitgesloten van de actie. Als blijkt dat een serienummer elders vandaan komt, dan keuren we de aanvraag voor de gratis Makita M-Zak af. Check bij voorkeur vooraf bij je dealer.
 7. De aankoop moet in de periode 1 april tot en met 30 juni 2019 worden gedaan.
 8. De aanvraag voor de gratis Makita M-zak kan nog tot 31 juli 2019 worden ingediend.
 9. Bij de online aanvraag zijn de volgende gegevens verplicht:
  • Aankoopnota (met daarop modelnummer, naam- en adresgegevens van de aanvrager en naam- en adresgegevens van Gereedschappelijk). 
  • Persoonlijke gegevens van de aanvrager (deze moeten identiek zijn aan die op de aankoopnota).
  • Bedrijfsgegevens van Gereedschappelijk (deze moeten identiek zijn aan die op de aankoopnota).
  • Modelnummer (dit moet identiek zijn aan het modelnummer op de aankoopnota).
  • Serienummer (staat op het machineplaatje op de machine) NB: Pak- of verzendbonnen, orderbevestigingen of bankafschriften worden niet geaccepteerd.
 10. De gratis Makita M-zak wordt uiterlijk binnen 45 dagen na ontvangst van de online aanvraag verstuurd.
 11. De actie van de Makita M-zak is geldig zolang de voorraad strekt. OP=OP
 12. Makita Nederland B.V. behoudt zich het recht voor om incomplete of onjuiste aanvragen voor de gratis Makita M-zak niet in behandeling te nemen.
 13. Bij deelname aan deze actie gaat de eindgebruiker automatisch akkoord met de algemene voorwaarden en het Privacy beleid van Makita Nederland B.V.
 14. Bij deelname aan deze actie dient de eindgebruiker akkoord te gaan met de algemene actievoorwaarden. 
 15. Bij deelname aan deze actie dient de eindgebruiker kennis genomen te hebben van het Privacybeleid. Op makita.nl/privacybeleid lees je hoe Makita omgaat met persoonsgegevens.

Bij vragen, opmerkingen of klachten over de aanvraag voor de gratis Makita M-zak kun je je rechtstreeks wenden tot Makita via dit e-mail adres verkoop@makita.nl