GRATIS Makita accessoirepakket

Makita’s verbruiksartikelen moet je ervaren. Daarom ontvang je bij aanschaf van een nieuwe Makita machine gratis een pakket met de beste Makita accessoires!

Ervaar de uitstekende kwaliteit van originele Maktia verbruiksartikelen. Bij aankoop van een geselecteerde machine ontvangt u na registratie van uw aankoop bij Makita op www.makita.nl één van de pakketten onderaan de pagina.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Actievoorwaarden accessoirepakketten Makita Nederland B.V.:

 1. De actie geldt uitsluitend voor eindgebruikers en niet voor Makita dealers, andere wederverkopers of voor Makita medewerkers.
 2. De actie geldt uitsluitend voor mensen die gevestigd of woonachtig zijn in Nederland. Het factuuradres van de klant van Gereedschappelijk is hierbij leidend
 3. Een eindgebruiker moet eerst een aankoop doen uit de machine-actielijst die via makita.nl/aanbieding te raadplegen is.
 4. Wanneer er gedurende de actieperiode modelnummers uit de machine-actielijst wijzigen, dan geldt de actie ook voor de gewijzigde modelnummers. Modellen die wel in de actielijst staan, maar uit combisets komen, kunnen helaas niet meedoen met de actie.
 5. De aankoop moet worden gedaan bij Gereedschappelijk, officiële dealer van Makita Nederland B.V.
 6. Machines die niet bij Makita Nederland B.V. zijn ingekocht, zijn uitgesloten van de actie. Als blijkt dat een serienummer elders vandaan komt, dan keurt Makita Nederland B.V. de aanvraag voor het Makita Accessoirepakket af.
 7. De aankoop moet in de periode 1 oktober tot en met 31 december 2018 worden gedaan.
 8. De aanvraag voor het Makita Accessoirepakket kan nog tot en met 31 januari 2019 worden ingediend.
 9. Bij de online aanvraag zijn de volgende gegevens verplicht:
  • Aankoopnota (met daarop modelnummer, naam- en adresgegevens van de aanvrager en naam- en adresgegevens van de Makita dealer).
  • Persoonlijke gegevens van de aanvrager (deze moeten identiek zijn aan die op de aankoopnota).
  • Bedrijfsgegevens van de Makita dealer (deze moeten identiek zijn aan die op de aankoopnota).
  • Modelnummer (dit moet identiek zijn aan het modelnummer op de aankoopnota).
  • Serienummer (staat op het machineplaatje op de machine) NB: Pak- of verzendbonnen, orderbevestigingen of bankafschriften worden niet geaccepteerd.
 10. Het Makita Accessoirepakket wordt uiterlijk binnen 45 dagen na ontvangst van de online aanvraag verstuurd.
 11. Makita Nederland B.V. behoudt zich het recht voor de samenstelling van de accessoirepakketten tussentijds te wijzigen indien de situatie dit verlangt. Een vervangend en vergelijkbaar accessoirepakket zal aangeboden en verstuurd worden indien nodig.
 12. Bij deelname aan deze actie gaat de eindgebruiker automatisch akkoord met de algemene voorwaarden en het Privacy beleid van Makita Nederland B.V.
 13. Makita Nederland B.V. behoudt zich het recht voor om incomplete of onjuiste aanvragen voor het Makita Proefpakket niet in behandeling te nemen.
 14. Bij deelname aan deze actie dient de eindgebruiker akkoord te gaan met de algemene actievoorwaarden. 
 15. Bij deelname aan deze actie dient de eindgebruiker kennis genomen te hebben van het Privacybeleid. In het Privacybeleid lees je hoe Makita omgaat met persoonsgegevens. 


Bij vragen, opmerkingen of klachten over de aanvraag voor het Makita Accessoirepakket kun je je wenden tot Gereedschappelijk via aftersales@catapult24.com

Pakket 1: slagschroefbits t.w.v. € 64,50 bij alle Actie Makita Slagschroevendraaiers


Pakket 2: specialized  invalzaagbladen t.w.v. € 55,00 bij alle Actie Makita Invalcirkelzaagmachines


Pakket 3: reciprozaagbladen t.w.v. € 71,50 bij alle Actie Makita Reciprozaagmachines

 

Pakket 4: betonboren t.w.v. € 57,00 bij alle Actie Makita SDS+ Boorhamers en SDS+ Combihamers

 

Pakket 5: Frezen en geleider t.w.v. € 82,50 bij alle Actie Makita Bovenfreesmachines


Pakket 6: decoupeerzaagbladen t.w.v. € 55,25 bij alle Actie Makita Decoupeerzaagmachines