Gratis Gereedschapsgordel bij aankoop van € 50 (ex.) aan Stanley Handtools

GRATIS Gereedschapsgordel van Stanley

HOE WERKT DE VADERDAG-ACTIE?

Bij aankoop van minstens € 50 aan Stanley handtools bij Gereedschappelijk, ontvang je na registratie op http://www.stanleyworks.be/fathersday-2018 gratis een gereedschapsgordel STST1-80114 ter waarde van € 40. Je koopt STANLEY Handtools ter waarde van minimum € 50 tijdens de actieperiode van 1 mei 2018 t/m 30 juni 2018. Je deelname dient uiterlijk 15 juli 2018 geregistreerd te zijn. Kortingen zijn niet cumuleerbaar/combineerbaar. De actie is geldig op de meeste STANLEY Handtools, maar niet op lasers en lasergereedschappen.

 Actievoorwaarden gratis gereedschapsgordel Vaderdag

Algemeen
Deze actievoorwaarden zijn opgesteld door Stanley Black & Decker Netherlands BV / Stanley Black & Decker Belgium BV en zijn van toepassing op de actie: Gratis gereedschapsgordel vaderdag.
Door deelname aan deze actie verklaart de consument zich akkoord met de actievoorwaarden. Let op: deze actie is enkel geldig op Stanley Handtools.

Voorwaarden voor deelname

 • 1. Deze actie is enkel geldig bij aankoop van één van de deelnemende STANLEY Handtools (alle handtools met uitzondering van lasers en lasergereedschappen) in België, Luxemburg of Nederland (online of offline).
 • 2. De aankoop moet plaatsvinden tijdens de actieperiode bij Gereedschappelijk. Deze is als erkende dealer terug te vinden op www.stanleyworks.be en www.stanleyworks.nl. De actie is geldig van 1 mei 2018 t/m 30 juni 2018.
 • 3. Om deel te nemen aan de actie moet de consument zichzelf en zijn aangekochte machine registreren www.stanleyworks.be of www.stanleyworks.nl voor 15 juli 2018. De betaling van de administratiekosten moeten uitgevoerd worden voor 15 augustus 2018.
 • 4. Er kan slechts éénmaal deelgenomen worden per kassaticket.
 • 5. De actie is uitsluitend bedoeld voor de Belgische, Nederlandse en Luxemburgse markt en enkel voor eindgebruikers die in België, Nederland of Luxemburg wonen. Er worden geen gratis goederen verstuurd buiten België, Nederland of Luxemburg.
 • 6. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties.
 • 7. De deelnemer is zelf verantwoordelijk voor de correcte invoering van de gevraagde gegevens. Aanvragen tot een gratis goed kunnen niet verwerkt worden wanneer de gevraagde informatie niet correct is of onvolledig is. Een scan of kopie van het kassaticket en van de originele streepjescode van de verpakking van de gekochte machine moeten worden opgeladen. Bij onduidelijkheden kunnen de originelen opgevraagd worden.
 • 8. Door deel te nemen aan deze actie en door de documenten en bijlagen in te sturen verklaart de deelnemer zich akkoord met deze actievoorwaarden en verklaart hij/zij de verzochte informatie correct en naar waarheid te hebben ingediend.
 • 9. De gratis gereedschapsgordel (STST1-80114) wordt verzonden binnen de 6 weken na online registratie.
 • 10. Aangetekende inzendingen kunnen niet worden geaccepteerd.
 • 11. Stanley Black & Decker heeft het recht om zonder verdere correspondentie deze actie aan te passen, te beperken, uit te breiden of anderszins te wijzigen, of om de actie te herstructureren of geheel of gedeeltelijk in te trekken. Actie geldig zolang de voorraad strekt.
 • 12. Vragen en opmerkingen aangaande deze actie of inzake reeds ingediende aanvragen kunt u melden via het volgende mailadres: stanley@consumercare.info
 • 13. Persoonlijke gegevens zoals naam, adres enz. worden door Stanley Black & Decker en de door haar ingeschakelde hulppersonen uitsluitend gebruikt voor actieregistratie en verder uitsluitend opgeslagen en gebruikt binnen het kader van deze actie. Deze informatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld, niet aan derden doorgegeven en niet misbruikt voor reclamedoeleinden. Meer informatie over hoe wij omgaan met uw privacy vindt u op http://www.stanleyworks.be/privacy of http://www.stanleyworks.nl/privacy