Met een Hitachi grasmaaier altijd een mooi gazon

Tegenslagen, we hebben er allemaal weleens mee te maken. Om acht uur ’s ochtends werd ik vorige week al mijn bed uit gebrand door de volle zon die op ons huis scheen. Vandaag werd ik om zeven uur ’s ochtends mijn bed uit gebrand door de wekker. Tegenslagen, ja – het hoort erbij. Dat ik vandaag ook niet vooruit te branden ben, moge duidelijk zijn. Zeker met dit druilerige weer. Ontzettend regenachtig. Gelukkig lijkt het gras ervan te genieten.

Ik weet het nog wel. Vroeger met de handmaaier me het zweet van het voorhoofd werken na zo’n regenachtige zomerweek. Gelukkig gaat het maaien nu wel anders, en daarmee ook een stuk makkelijker. Maar regenachtige zomerweken bestaan helaas nog steeds, en het gras komt alweer tot boven mijn enkels. Tijd om daar de maaier eens doorheen te halen. Gelukkig biedt Gereedschappelijk al vanaf €329,- een serie prachtige Hitachi grasmaaiers aan die deze klus een stuk simpeler maakt! Hier in het weidse Twente is het nog weleens mogelijk om zonder blikken van de buren  op zondag je gras te maaien, maar op sommige plekken elders in het land zijn dit soort dingen eigenlijk uit den boze. Of dit de reden is dat Hitachi ook een aantal accu grasmaaiers op de markt heeft gebracht, weten alleen de mannen van Hitachi zelf.

Wij weten, dat grasmaaien op zondag hierdoor een stuk beter tot de mogelijkheden behoort, want wat zijn deze dingen toch fijn stil. En daardoor hoef je ook niet meer te ouwehoeren met jerrycans en schenktuiten. Met de hittegolf van vorige week en de regenachtige week in het verschiet, gevolgd door meer hitte, blijft het gras onderhouden een aanhoudende klus. Waarom het jezelf moeilijk maken, als het ook eenvoudig kan? Kan je vrouw of kinderen meteen de hoekjes bijwerken met een Hitachi gazonschaar Tegenslagen, we hebben er allemaal weleens mee te maken. Of je nu om zeven uur je bed uit moest of vandaag het gras ging maaien: laten we het onszelf niet te moeilijk maken met grasmaaiers die niet functioneren zoals je zou willen, en zorg dat je deze week zo’n fraaie Hitachi grasmaaier in je garage hebt staan.