Paslode

Onderdelen 49 tot 60 van totaal 248

per pagina

Onderdelen 49 tot 60 van totaal 248

per pagina

Pagina:
 1. 3
 2. 4
 3. 5
 4. 6
 5. 7

Over Paslode

Het Amerikaanse bedrijf Paslode is een specialist op het gebied van gereedschap. Op het gebied van hout-op-hout bevestigingen staat Paslode gereedschap als het ware eenzaam aan top. Paslode is onderdeel van ITW. Onder de vlag van ITW vallen tegenwoordig:

 • - Paslode
 • - Spit
 • - Haubold
 • - Duofast
 • - Heller

Gereedschappelijk is al lange tijd leverancier van het complete assortiment van ITW. Wij leveren graag kwaliteits gereedschap, denk daarbij aan Spit Paslode of Haubold gereedschap. De reden dat Paslode zo populair is is simpel: de kwaliteit is gewoon absoluut top. Een Paslode tacker gaat jaren mee, dat is waar Paslode voor staat: kwaliteit op lange termijn.

Paslode Innovatie en Kwaliteit

Als ervaren Paslode dealer weten wij dat Paslode jaarlijks miljoenen euro's aan onderzoek en ontwikkeling investeert. Daarbij is het belangrijkste resultaat het vergemakkelijken van de werkzaamheden van de klant. Er is nog geen zichtbare Spit Paslode samenwerking, maar achter de schermen werken de twee bedrijven nauw samen. Paslode is altijd op zoek naar iets niews. De hoogkwalitatieve Paslode tacker is al zo goed, maar deze Paslode tacker wordt steeds beter. Ook op het gebied van Paslode onderdelen is er een groot aanbod bij gereedschappelijk. De toebehoren voor uw Paslode tacker vind je op onze webshop.

Paslode heeft vele innovaties en patenten op zijn naam staan, zo hebben ze bijvoorbeeld als eerste een non-pneumatische tacker ontwikkeld.

Doordat Gereedschappelijk als Paslode dealer altijd de innovaties volgt zijn wij direct op de hoogte van onder andere de nieuwste

 • - tackers
 • - spijkers 
 • - nieten

van Paslode, zelfs voordat ze op de Nederlandse en Belgische markt zijn verschenen. Paslode werkt altijd wel aan iets nieuws.

Paslode producten

Paslode produceert bevestigingsmachines en toebehoren. Ze produceren bijvoorbeeld

Door goede directe contacten met de fabrikant en het regelmatig bezoeken van beurzen en trainingen zijn wij van Gereedschappelijk steeds op de hoogte van de nieuwste Paslode machines, innovaties en trends. Tevens kennen wij de Paslode producten zo goed dat we ook de juiste spijker combinaties en gassen kunnen maken zodat je ook met een verouderde Paslode machine door kan werken.

Blijven er echter vragen over omdat je een product niet aantreft in de webshop van gereedschappelijk? bel of mail ons dan en we zoeken gelijk het product erbij of een oplossing voor je probleem.

Wij zijn te bereiken op:

 • - NL: 053-8508424
 • - BE: 02-4010595
 • - Mail: info@gereedschappelijk.nl

Kijkt u ook eens op de site van Paslode: http://www.spitpaslode.nl/