Metabo

2 Artikel(en)

per pagina

2 Artikel(en)

per pagina

Over Metabo

Metabo verkoopt al sinds 1932 machines in Nederland. Metabo Nederland werd echter pas in 1982 opgericht.
Tegenwoordig werken er in Breukelen meer dan 35 mensen bij Metabo Nederland. Het leuke aan Metabo Breukelen is dat men nog veel oude machines heeft staan, die laten zien aan welke producten en machines Metabo de basis heeft gestaan. Twee van de belangijkste ontwikkelingen van Metabo zijn:

  • - De schaafmachine
  • - De hand boorschroevendraaier 

De naam Metabo Duitsland wordt van gekocht in Duitsland. Metabo staat ook voor de zogenaamde Metal Bohrdreher, de uitvinding van Albrecht Schnizler uit de plaats Nurtlingen in Duitsland. Het probleem met gereedschap Duitsland is de garantie en de service, die bij ons voor een gelijke prijs wel wordt aangeboden.

Ondertussen is Metabo overgenomen door het Japanse Hitachi Powertools, waardoor ze nu gezamelijk alle tijd en mogelijkheden kunnen steken in de ontwikkeling van de producten. De samenwerking tussen Hitachi en Metabo verloopt erg soepel, de twee bedrijven combineren hun krachten om voor meer innovatie te zorgen. 

Metabo voor u

Vroeger was het genoeg om goede machines te maken, tegenwoordig wordt alles daar om heen steeds belangrijker, aldus Metabo Nederland. Metabo Nederland is daarom ook continu bezig haar service op een hoger plan te brengen. Dat doen ze samen met hun Metabo dealers als Gereedschappelijk die steeds weer proberen om Metabo op een hoger plan te brengen met service en kwaliteit. Metabo gereedschap is al goed, en de service die Metabo verwacht van Metabo dealers maakt het nog net even wat beter.

Metabo gereedschap

Het gereedschap van Metabo worden overal ter wereld gebruikt, van de hitte van de tropen tot de kou van de noordpool. In deze gebieden is het nog belangrijker dan hier dat je altijd op je Metabo gereedschap kunt vertrouwen. Metabo gereedschap is dus ook zeer betrouwbaar. Metabo produceert onder andere:

Metabo produceert niet alleen gereedschap, maar ook onderdelen zijn beschikbaar op onze site. Zo kunt u bijvoorbeeld onderdelen festool of pompen makkelijk vinden. Dit grote assortiment maakt ons tot een van de grootste Metabo dealers van Metabo Nederland en Metabo België.

Ondertussen is Metabo een serieuze speler geworden op het accu gebied. Metabo accu gereedschap behoort tegenwoordig tot de besten in de branche, dat staat als een paal boven water. Metabo is van oudsher goed vertegenwoordigd in de industrie met haar haakse slijpers, nu krijgen ze steeds meer voet aan de grond in de bouw. Dit komt door het uitgebreide pakket aan Metabo accu gereedschap:

Al sinds jaar en dag is Metabo voorloper op het steeds moderner wordende Li-ion accu gebied en daarbij steeds voorloper op het aantal Amperes die men kan stoppen in een 18 of 36 Volt accu. Gereedschappelijk is levernacier van het volledige Metabo assortiment en als Metabo dealer constant op de hoogte van alle nieuwste producten en innovaties. Door regelmatig beursbezoek van ons bij Metabo Nederland en Duitsland blijven we steeds bij. 

Metabo accessoires

Zonder het juiste toebehoren ben je zelfs met de beste gereedschappen nergens, daarom levert Metabo ook de beste accessoires:

  • - diamantboren
  • - schuurmiddelen
  • - boor- en schroefbitjes
  • - de nieuwste accutechnologie

Kijkt u ook eens op de mooie site van Metabo nl. http://www.metabo.nl/

Heb je nog vragen over een toepassing van een Metabo machine of toebehoor en je komt deze niet tegen op de webshop van Gereedschappelijk bel of mail ons dan:

  • - NL: 053-8508424
  • - BE: 02-4010595
  • - Mail: info@gereedschappelijk.nl