Dunlop werkschoenen en werklaarzen

8 Artikel(en)

per pagina

8 Artikel(en)

per pagina

Dunlop werkschoenen en werklaarzen

Wie kent het merk Dunlop niet? Dunlop is bekend om haar sport producten, vooral op het gebied van racketsporten. Maar Dunlop heeft ook een grote reputatie op het gebied van rubber producten zoals autobanden en banden in het algemeen. Dunlop banden stonden altijd al als uitstekend bekend, misschien heeft uw bestelwagen of auto wel dunlop banden. De grote verscheidenheid in producten zegt alles over hoe professioneel Dunlop is. Dunlop schoenen zijn niet het soort schoenen die zomaar kapot gaan. Ook de Dunlop werklaars bijvoorbeeld gaat jarenlang mee. 

Dunlop levert:

  • - Werkschoenen
  • - Werklaarzen
  • - Veiligheidslaarzen
  • - Overige werkkleding

Naast de leisure en automotive afdeling heeft Dunlop dus ook zijn eigen werkschoenen en werklaarzen assortiment

De werkschoen van Dunlop is een eerste klas werkschoen die volledig aan alle eisen voldoet qua veiligheid. De Dunlop werkschoenen bestaan uit sportieve sneakers ideaal voor magazijnwerk maar toch beveililgd en de standaard Dunlop werkschoen. Op het gebied van rubber heeft Dunlop ook een grote reputatie daarom zijn we ook erg trots de verdeler te mogen zijn van de rubber werklaarzen.

Werkschoenen maat 50

Nog iets wat Dunlop werkschoenen en werklaarzen speciaal maakt is het feit dat Dunlop werkschoenen maat 50 verkoopt. Mocht u op zoek zijn naar schoenen van maat 50 bent u bij Dunlop en Gereedschappelijk op het juiste adres. Zelfs de grote sterke klusser of professional heeft een werklaars nodig. Van alle werkschoenen merken is Dunlop een van de weinige die werkschoenen maat 50 verkoopt. De kwaliteit van werkschoenen in maat 50 is niet anders dan werkschoenen in maat 30 bij Dunlop. Expertise op het gebied van rubber maakt Dunlop een van de besten in de niche. Het is het bekendste merk werkschoenen onder diegenen die zich bewust zijn van kwaliteit. 

Dunlop schoenen

De prijs kwaliteit verhouding van Dunlop werkschoenen is erg goed. Voor maar twee tientjes heb je al een werklaars. Een ander voorbeeld van een Dunlop werklaars is de S3. De Dunlop werklaars en veiligheidslaars is een volledige S3 veiligheids laars die niet alleen het water buiten houd maar ook je voeten beschermd en warm. Dunlop schoenen zijn ervoor gemaakt om jaren gebruikt te worden.