Blue Mountain

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Blue mountain koffie

Jamaica Blue Mountain koffie is een exclusieve koffiesoort die wordt gerteeld in de Blue Mountain regio op  het Caraïbische eiland Jamaica. De speciale plek geeft geboorte aan een speciale koffie, van oudsher wordt in de Blue Mountain regio in Jamaica al deze koffie gedronken. Al alijd stond Blue Mountain koffie bekend om zijn milde en niet-bittere smaak. Een groffe tachtig procent wordt naar Japan geëxporteerd, maar Gereedschappelijk heeft ook toegang tot Blue Mountain koffie, voor een stuntprijs. Bekijk ons Blue Mountain koffie assortiment

Wat maakt Blue Mountain koffie speciaal?

Koffie is je handlanger; je motor op lange werkdagen. In de auto onderweg en achter je computer op de zaak. Het werkt, versterkt en verbindt. Koffie. Jij bent misschien wel niet te genieten vóór je eerste bakje koffie. Als de werkdag op aanbreken staat, verdring jij je rond de automaat. Het eerste kopje is het lekkerste kopje. Het trekt de werkdag op gang; breekt de middag op en sluit je avond af.  Tussendoor breekt een gezamenlijk kopje-koffie-doen de sleur van een vergadering. Op een verloren moment bespreken jij en je vrienden in geuren en kleuren die nieuwe collega van de afdeling, met koffie als stille getuige. Het valt zelfs je klanten op!

Morgen moet jij trouwens iets lekkers meenemen, voor bij de koffie. Je drinkt maar vast een kopje espresso terwijl je twijfelt tussen tompoezen en appeltaart. Of misschien toch maar een koffiekoekje?

Of gewoon lekker thuis op de bank met je vrouw en een stuk taart!