Tot 40 euro CashBack van Stanley

Stanley Cashback-actie

Krijg nu wel 10 tot 40 euro terug van je aangekochte meet- en laserapparatuur van Stanley

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 24

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 24

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Deze actievoorwaarden zijn opgesteld door Stanley Black & Decker Belgium BVBA en zijn van toepassing op de actie: STANLEY LASER CASHBACK – TOT € 40 TERUGBETAALD.

Door deelname aan deze actie verklaart de consument zich akkoord met de actievoorwaarden. 

Voorwaarden voor deelname

 1. Deze actie is enkel geldig bij aankoop van deelnemende STANLEY lasers of laseraccessoires in Nederland, België of Groot Hertogdom Luxemburg (online of offline).
 2. De waarde van de terugbetaling is afhankelijk van het totale aankoopbedrag aan lasergereedschap en/of -accessoires op 1 factuur.

• U koopt voor minimum € 60: u krijgt € 10 terugbetaald.

• U koopt voor minimum € 120: u krijgt € 20 terugbetaald.

• U koopt voor minimum € 200: u krijgt € 40 terugbetaald.

 1. De aankoop moet plaatsvinden tijdens de actieperiode van 1 november 2017 t.e.m. 31 januari 2018 (datum op het factuur geldt als bewijs).
 2. Om deel te nemen aan de actie moet de consument zichzelf en minstens één van zijn aangekochte producten registreren op www.stanleyworks.be/40terugbetaald voor 15 februari 2018. Andere producten kunnen nog wel geregistreerd worden in het MySTANLEY profiel, maar slechts één deelname er factuur is toegelaten.
 3. Er kan slechts éénmaal deelgenomen worden per factuur.
 4. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties. Ook kortingen kunnen niet gecumuleerd worden.
 5. De deelnemer is zelf verantwoordelijk voor de correcte invoering van de gevraagde gegevens. Aanvragen tot terugbetaling kunnen niet verwerkt worden wanneer de gevraagde informatie niet correct is of onvolledig is. Een scan of kopie van het factuur moet worden opgeladen. Bij onduidelijkheden kan het factuur of kunnen de originele EAN codes opgevraagd worden.
 6. Door deel te nemen aan deze actie en door de documenten en bijlagen in te sturen verklaart de deelnemer zich akkoord met deze actievoorwaarden en verklaart hij/zij de verzochte informatie correct en naar waarheid te hebben ingediend.
 7. De terugbetaling wordt alleen uitgevoerd naar een rekeningnummer binnen Nederland, België of Groot Hertogdom Luxemburg.
 8. De terugbetaling wordt uitgevoerd binnen de 6 weken na online registratie.
 9. Aangetekende inzendingen kunnen niet worden geaccepteerd.
 10. Stanley Black & Decker heeft het recht om zonder verdere correspondentie deze actie aan te passen, te beperken, uit te breiden of anderszins te wijzigen, of om de actie te herstructureren of geheel of gedeeltelijk in te trekken.
 11. Vragen en opmerkingen aangaande deze actie of inzake reeds ingediende aanvragen kunt u melden via het volgende mailadres: stanley@consumercare.info
 12. Persoonlijke gegevens zoals naam, adres enz. worden door Stanley Black & Decker en de door haar ingeschakelde hulppersonen uitsluitend gebruikt voor actieregistratie en verder uitsluitend opgeslagen en gebruikt binnen het kader van deze actie. Deze informatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld, niet aan derden doorgegeven en niet misbruikt voor reclamedoeleinden. Meer informatie over hoe wij omgaan met uw privacy vindt u op http://www.stanleytools.com/legal/privacy-policy.