Festool Gecko Dosh Set Zuignap 492617

van
77,00
voor
64,00 77,44
Levertijd
GRATIS verzending
  • Het grootste aanbod
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Klantenbeoordeling 9.4 / 10
Artikelnummer
492617

De meestgebruikte betaalmethoden op een rij

Festool Gecko Dosh Set Zuignap 492617

Festool Gecko Dosh Set Zuignap 492617 

Beschrijving

  • Draagkracht: 50kg voor het dragen van werkstukken of positioneren van de geleiderail met de adapter in te zetten op vlakke en niet-poreuze oppervlakken

Merkinformatie:

Waar koop ik Festool zuignap? Als officieel dealer van Festool beschikt Gereedschappelijk over de juiste technische kennis en over een breed assortiment van Festool gereedschap. Festool is hèt merk voor de allround bouwer, timmerman, afbouwer, meubelmaker, interieurbouwer, renovatiespecialist en voor de schilder lakvoorbereiding en -afwerking. Dus ben je als professionele vakman op zoek naar het meest geschikte gereedschap voor je klus, dan ben je voor je Festool gereedschap bij Gereedschappelijk aan het juiste adres!

Gereedschappelijk biedt als officieel dealer een enorm breed assortiment gereedschap, van Accu Schuurmachines tot Boor- en Zaagmachines. Daarnaast vind je bij ieder product onder het kopje “direct meebestellen” onmisbare accessoires voor elke machine.
Meer accessoires zijn te vinden in de categorie "Overige toebehoren", daarnaast bieden we ook diverse andere soorten accessoires aan. De verbruiksmaterialen van Festool passen vaak ook in/ op machines van Bosch, DeWALT, Hitachi en Metabo.

Meer Informatie
EAN Code4014549049723
SKU492617