Festool 200181 BP 18 Li AS 5,2Ah Accupack

Festool 200181 BP 18 Li AS 5,2Ah Accupack

van 118,00 voor

€88,95 excl. btw €107,63 incl. btw

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

Gratis verzonden
Artikelnummer: 200181
EAN-nummer: 4014549254448
Festool

Product Informatie

Details

Festool 200181 BP 18 Li AS 5,2Ah Accupack

Accupack van hoge kwaliteit!

Beschrijving

  • Accupacks weer sneller gebruiken dankzij AIRSTREAM-technologie (koelfunctie voor snellere beschikbaarheid) en aanzienlijk hoger laadvermogen
  • Laadstandindicatie voor snelle weergave van de beschikbare restcapaciteit
  • Geïntegreerd rubberen frame ter bescherming van het werkstuk en het accupack, en als veilige steun voor de machine op schuine vlakken en daken
  • Optimaal gebruik bij machines met hoge vermogensbehoefte en lange looptijden

Technische gegevens:

  • Capaciteit 5,2 Ah
  • Gewicht 0,7 kg
  • Spanning 18 V

Merkinformatie

Waar koop ik een Festool accupack? Als officieel dealer van Festool beschikt Gereedschappelijk over de juiste technische kennis en over een breed assortiment van Festool gereedschap. Festool is hèt merk voor de allround bouwer, timmerman, afbouwer, meubelmaker, interieurbouwer, renovatiespecialist en voor de schilder lakvoorbereiding en -afwerking. Dus ben je als professionele vakman op zoek naar het meest geschikte gereedschap voor je klus, dan ben je voor je Festool gereedschap bij Gereedschappelijk aan het juiste adres!

Gereedschappelijk biedt als officieel dealer een enorm breed assortiment gereedschap, van Accu Schuurmachines tot Boor- en Zaagmachines. Daarnaast vind je bij ieder product onder het kopje “direct meebestellen” onmisbare accessoires voor elke machine.
Meer accu's zijn te vinden in de categorie “accu en acculader", daarnaast bieden we ook diverse andere soorten accu's aan. De verbruiksmaterialen van Festool passen vaak ook in/ op machines van Bosch, DeWALT, Hitachi en Metabo.

Reviews