Eurom Force 1218 As Stofzuiger 161427

van 
70,67
 voor
35,00 42,35
Levertijd
Verzendkosten: 10,89
  • Het grootste aanbod
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Klantenbeoordeling 9.4 / 10
Artikelnummer 
161427

De meestgebruikte betaalmethoden op een rij

Eurom Force 1218 As Stofzuiger 161427

Eurom Force 1218 As Stofzuiger 161427

Fijne as stofzuiger van Eurom!

De Eurom Force 1218 Ash Cleaner Metal is een stofzuiger speciaal ontwikkeld om as van bijvoorbeeld de openhaard mee op te zuigen. Om dat te doen beschikt deze aszuiger over een vuurbestendig filter zodat het binnenwerk niet gaat branden of smeulen. Daarnaast heeft de Force 1218 een HEPA filter die de extra fijne asdeeltjes eruit filtert. Deze aszuiger is daarbij ook ideaal voor het leegzuigen van barbecues of vuurschalen.

De aszuiger heeft een ketel van 18 liter, waarvan de deksel los te koppelen is om makkelijk te legen. Daarnaast komt de Force 1218 met een aluminium kierenzuiger.

  • Aansluitspanning / aandrijving: Elektrisch
  • Vermogen in Watt: 1200 W
  • Afmetingen: 46 x 46 x 39 cm
  • Tankinhoud: 18 liter
  • Geschikt voor: as en fijnstof
  • Materiaal: met aluminium zuigmond en stalen tank
  • Lengte van de slang: 1,4 meter
  • Snoerlengte: 4 meter
  • Gewicht: 3,1 kg

 

"De Eurom Force 1218 As Stofzuiger is dé ideale oplossing voor het moeiteloos en grondig reinigen van uw open haard, barbecue of houtkachel. Met zijn krachtige zuigkracht en speciale asfilter verwijdert deze stofzuiger moeiteloos zelfs de fijnste asdeeltjes. 

De Eurom Force Stofzuiger is niet alleen efficiënt, maar ook uiterst gebruiksvriendelijk. Dankzij de compacte en handzame vormgeving kunt u deze stofzuiger eenvoudig verplaatsen en opbergen. Daarnaast is hij voorzien van een ruime opvangcapaciteit, zodat u meerdere reinigingsbeurten kunt uitvoeren zonder de zak te hoeven legen.

Met de Eurom Force Stofzuiger bent u verzekerd van een duurzaam en betrouwbaar product. De stofzuiger is gemaakt van hoogwaardige materialen en is daardoor bestand tegen intensief gebruik. Bovendien is hij uitgerust met een handige blaasfunctie, waardoor u ook gemakkelijk stof en vuil kunt verwijderen op moeilijk bereikbare plaatsen.

Kies voor de Eurom Force Stofzuiger en geniet van een schoon en veilig vuur. Bestel hem vandaag nog bij Gereedschappelijk, dé online dealer van Eurom. Bij ons bent u verzekerd van het juiste advies en de beste prijs!"

 

Merkinformatie

Waar koop ik een Eurom As stofzuiger? Eurom is een dynamisch bedrijf en is sinds 1974 actief in het importeren en ontwikkelen van producten op het gebied van reiniging, tuin, recreatie, verwarming, aggregaten, klimaatbeheersing en terrasverwarming. Hierbij gaat het Eurom zowel om producten voor de professional als particulieren. Eurom levert kwaliteit producten die voor iedereen bereikbaar zijn, of je nou op zoek bent naar een staande heater of je juist verkoeling zoekt.

Gereedschappelijk is officieel dealer van Eurom. We leveren het volledige Eurom assortiment in korte tijd. Daarnaast vind je bij ieder product onder het kopje “direct meebestellen” onmisbare accessoires.
Meer luchtbevochtigers zijn te vinden in de categorie ''bouwstofzuigers'', daarnaast bieden we ook andere soorten machines aan.

Meer Informatie
EAN Code8713415161427
SKU161427