Haakse Boormachine

Haakse boormachine kopen bij Gereedschappelijk

  • Bijna elke Haakse boormachine uit voorraad leverbaar.
  • Professionele Haakse boormachine, zo wordt elke klus eenvoudig.
  • Gereedschappelijk heeft van de Haakse boormachine het grootste assortiment.
  • Van instap tot de meest uitgebreide Haakse boormachine.
  • Alle A-merken Bosch, Makita, DeWALT, HiKOKI, Festool leverbaar.
  • Natuurlijk met volledige garantie en service.
  • Het assortiment van de Haakse boormachine en de geselecteerde toppers zie je hieronder.
 

 

6 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Haakse boormachine kopen bij Gereedschappelijk

Heb je binnenkort een grote klus voor de boeg of ben je bezig met het opknappen van je huis? Dan is een haakse boormachine voor jou beslist onmisbaar! De haakse boormachines en haakse schroefmachines van Gereedschappelijk zijn erg verschillend en elke machine heeft zijn eigen voordelen. Ga jij voor robuust, maar compact? Of ben jij op zoek naar een grote, krachtige boormachine? Gereedschappelijk heeft precies wat je nodig hebt!

Haakse boormachines

Gereedschappelijk heeft een assortiment van verschillende haakse boormachines en haakse schroefmachines van goede kwaliteit. Zo bieden wij je haakse boren van verschillende merken, onder andere Hitachi haakse boormachines, Metabo haakse boormachines, Makita haakse boormachines en Bosch haakse boormachines.

Hitachi HiKOKI haakse boormachines

Vanaf 1 oktober 2018 is het merk Hitachi, HiKOKI geworden. HiKOKI levert dezelfde powertools met dezelfde hoge kwaliteit, maar dus onder een andere naam. De HiKOKI haakse boormachines zijn compacte apparaten met een uitzonderlijk lage constructiehoogte. Hierdoor zijn de machines zeer geschikt voor het werken in nauwe ruimtes. De HiKOKI boormachines werken op elektriciteit. De boormachines zijn links- en rechtsdraaiend en worden geleverd zonder accessoires. HiKOKI focust zich op het maken van machines van hoge kwaliteit die makkelijk te bedienen zijn. Bij de haakse boormachines is hier ook op gefocust. Je bent bij HiKOKI dus altijd verzekerd van hoge kwaliteit en gebruiksvriendelijke producten!

Metabo haakse boormachines

De Metabo haakse boormachines zijn krachtige machines, waarmee je makkelijk kunt boren en schroeven op moeilijk bereikbare plaatsen. De machine is een elektrische boormachine en dus aansluitbaar op het lichtnet. Voor deze aansluiting heeft het apparaat een kabel van 4 meter, waardoor je een behoorlijke bewegingsvrijheid hebt. Metabo combineert hoog vermogen met kwaliteit in haar producten. Dit is terug te zien in de haakse boormachines met een vermogen van maar liefst 700 Watt. Ben je voor jouw werkzaamheden dus op zoek naar een krachtige, maar compacte machine? Dan is de Metabo boormachine wat voor jou!

Makita haakse boormachines

Gereedschappelijk biedt verschillende haakse boormachines van Makita aan. Ben je op zoek naar een compacte machine met optimale bereikbaarheid? Dan zijn de DA3010F en DA3011F haakse boormachines van Makita wat voor jou. Deze hebben een lage boorkop, waardoor je ook dit apparaat kunt gebruiken op moeilijk bereikbare plekken. Daarnaast hebben deze machines ingebouwde verlichting voor meer en beter zicht op het werkoppervlak. Doordat het apparaat een lepelschakelaar heeft, is de boormachine makkelijk te bedienen en werk je met een veilig toestel.

Ben je op zoek naar een robuuste machine met ongekende kracht?
Dan is de DA4031 boormachine van Makita absoluut geschikt voor je! Met een vermogen van 1050 Watt behoort het toestel tot de krachtigste boormachines en ben je dus verzekerd van de kracht die jij nodig hebt voor je werk. Naast dit hoge vermogen heeft de haakse boormachine een eenvoudig verdraaibare achtergreep voor betere inzetbaarheid. Door de slipkoppeling op het apparaat, werk je met maximale veiligheid en duurzaamheid, waardoor je het product voor een lange tijd kunt gebruiken.

Bosch haakse boormachines

De haakse boormachines van Bosch Blauw zijn compact, maar robuust gebouwd. Hierdoor zijn de apparaten gemakkelijk te gebruiken op moeilijk bereikbare plekken en hebben deze apparaten een lange levensduur. Doordat de toestellen links- en rechtsdraaiend zijn, kunnen deze apparaten ook gebruikt worden om te schroeven. De machine is makkelijk te bedienen door de hoekvorm met slanke staaf motor en bovendien beschikt het apparaat over een knop, waarmee je het toerental zelf kunt instellen. Ben je dus op zoek naar een degelijke en goed werkende boormachine? Neem dan een kijkje bij de machines van Bosch Blauw.

DeWALT haakse boormachines

De haakse boormachines van DeWALT zijn speciaal ontworpen voor werkzaamheden in krappe ruimten. De compacte bouw en het lage gewicht zorgen ervoor dat je heel nauwkeurig kunt werken in verschillende posities. De machine beschikt over een langgerekte schakelaar die perfect in de hand ligt, waardoor je de machine de hele dag lang moeiteloos kunt gebruiken. Daarnaast kun je met deze boormachine zelf het toerental regelen via de machine schakelaar.

Garantie

Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie. Mocht er iets niet in orde zijn met je machine en is deze bij ons gekocht? Meld je dan bij de klantenservice voor garantie. De garantie is voor particuliere aankoop 2 jaar en voor zakelijk gebruik 1 jaar, tenzij anders aangegeven.

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice.

Heb je nog vragen over een haakse boormachine, twijfel je welke machine het meest geschikt is voor jou of is er iets anders onduidelijk? Aarzel niet en neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons altijd bellen op 053 - 850 84 24, je kunt appen naar 06 - 15 22 34 00 en/of mailen naar [email protected].