Airconditioning

Wat is airconditioning en wat zijn ventilatoren? 

Airconditionings en ventilatoren zijn goed te gebruiken om ruimtes te koelen en soms juist te verwarmen. Met behulp van koelvloeistof wordt de lucht gekoeld en daarna met behulp van een ventilator opnieuw de ruimte ingeblazen. Soms wordt deze lucht ook nog eens gereinigd. Het airco gereedschap is te verkrijgen in verschillende soorten, afmetingen en vermogens. Hierdoor is het voor jou mogelijk om zowel de kleinste ruimtes als ruimtes tot wel 110 kubieke meter te koelen. Airconditioning kopen bij Gereedschappelijk? Het airco gereedschap,zoals  airconditionings en ventilatoren,dat Gereedschappelijk in zijn assortiment heeft, zijn voornamelijk van het merk Eurom. Binnen niet al te lange tijd komen er echter nieuwe merken bij. Daarbij kan gedacht worden aan Kelfort en Bestron. 

Producten 1-24 van 77

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Airconditionings en ventilatoren voor het reguleren van lucht

Voor de klussers die in de zomer stevig door blijven werken komen de airconditionings en ventilatoren goed van pas. De airconditioning zorgt ervoor dat de warme lucht in de ruimte gekoeld wordt door deze in aanraking te laten komen met koelvloeistof en een ventilator zorgt ervoor dat deze koude lucht weer door de kamer wordt geblazen. In sommige gevallen is het zelfs zo dat de airco bij het aanzuigen als luchtreiniger werkt. Het airco gereedschap is dus uitstekend te gebruiken wanneer je in een warme ruimte moet werken en is dus ideaal voor de zomermaanden. Wil je juist de ruimte verwarmen? Sommige airconditionings kunnen ook dienst doen als verwarming, hierdoor kan jij het binnenklimaat op je persoonlijke wensen afstemmen. Indien je liever een ruimte wilt verwarmen kan je ook eens bij ons assortiment van heaters kijken. 

 

Verschillende soorten airconditionings en ventilatoren

Om de ruimte koel te houden kun je gebruik maken van verschillende soorten airconditionings en ventilatoren.

 

Staande ventilatoren en tafelventilatoren

We hebben zowel de staande ventilatoren als tafelventilatoren voor kleine ruimtes en prima resultaat. De diameters hiervan variëren tussen de 23 en 45 centimeter. De ventilatoren zijn vaak licht van gewicht en zorgen ervoor dat er een luchtstroom door de ruimte ontstaat. Deze luchtstroom koelt de ruimte.

 

Airconditioning, mobiele airconditioning en split-airconditioning

Wil je op een wat nauwkeurigere en effectievere manier de temperaturen in de ruimte willen controleren, kun je gebruik maken van de airconditionings, ook wel airco’s genoemd. Zo is er zowel de mobiele airconditioning als de split-airconditioner die ook als verwarming functioneert. Beide zijn soms ook te bedienen met afstandsbediening of via de WiFi. Dit airco gereedschap kan de temperaturen reguleren van ruimtes tot wel 110 kubieke meter. 

 

Mobiel aircosysteem zoals de split airco caravan of eurom caravan airco

De mobiele airconditionings zijn erg handig om op verschillende locaties te plaatsen. Deze zijn dan ook vaak toepasbaar in verschillende omgevingen en makkelijk te verplaatsen. Denk hierbij aan een boot, caravan of camper. Mocht je airco gereedschap zoeken zoals een Eurom caravan airco of boot airco dan is de Eurom ac 2401 Split airco caravan perfect voor jou. Dit is een mobiel aircosysteem dat bijna overal geplaatst of opgehangen kan worden. Deze boot airco levert een continue koeling en het water wordt automatisch afgevoerd. De airco is draagbaar en kan overal geplaatst worden. 

Mocht je airco gereedschap zoeken zoals een Eurom caravan airco of boot airco dan is de Eurom ac 2401 Split airco perfect voor jou. Dit is een mobiel aircosysteem dat bijna overal geplaatst of opgehangen kan worden. Deze boot airco levert een continue koeling en het water wordt automatisch afgevoerd. 

Airconditioning merken

Ben je benieuwd naar de merken airconditioning die Gereedschappelijk op dit moment te bieden heeft? Wij zijn vooral leverancier van airconditionings van het merk Eurom, maar hebben ook producten van Kelfort en Bestron. We hebben airco gereedschap van de beste kwaliteit zoals de Eurom Coolperfect 90 en de Eurom PAC14.2 airco.  

Airconditioning kopen bij Gereedschappelijk?

Wil jij graag een airconditioning kopen of een aircooler kopen? Bij Gereedschappelijk hebben we een breed assortiment aan airco gereedschap te koop. Mocht je vragen hebben bij het aanschaffen van deze luchtkoelsystemen, kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van Gereedschappelijk, waar geschoolde en getrainde medewerkers je vragen kunnen beantwoorden en eventuele problemen kunnen oplossen. We zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar op 053 8508424. Ook kun je mailen ([email protected])  en WhatsApp-en (06 - 15 22 34 00). Wij van Gereedschappelijk staan voor je klaar om je te helpen bij het kopen van airconditionings.