Heater

Heater kopen bij Gereedschappelijk

  • Bijna elke Heater uit voorraad leverbaar.
  • Professionele Heater, zo wordt elke klus eenvoudig.
  • Gereedschappelijk heeft van de Heater het grootste assortiment.
  • Van instap tot de meest uitgebreide Heater.
  • Alle A-merken Bosch, Makita, DeWALT, HiKOKI, Festool leverbaar.
  • Natuurlijk met volledige garantie en service.
  • Het assortiment van de Heater en de geselecteerde toppers zie je hieronder.
 

 

11 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Heater

Vind u het ook zo vervelend om koude handen te krijgen bij klusjes in de garage of schuur? Dan is een bouwheater of kachel een goede oplossing. Gereedschappelijk verkoopt verschillende soorten bouwheaters en kachels. Deze bouwheaters en kachels zijn ideaal voor extra warmte op de bouw. U kunt ze ook gebruiken voor extra vermaring van bijvoorbeelduw garage of bijkeuken. 

De verschillende soorten

Bij gereedschappelijk leveren we verschillende soorten bouwheaters en kachels in verschillende prijsklassen. Belangrijk voor uw keuze is het wattage. Zoekt u een erg krachtige bouwheater, dan kunt u het beste kijken naar apparaten met een hoog wattage. Bent u juist op zoek naar een kleine kachel voor in de bijkeuken? Dan kunt u kijken naar een apparaat met een lager wattage. Ook bevatten vele bouwheaters en kachels van gereedschappelijk een ingebouwde koude-lucht-ventilator. Hierdoor kunt u het apparaat ook gebruiken tijdens warme periodes voor verkoeling.

Merken

Gereeedschappelijk levert alleen bouwheaters en kachels van het gerenommeerde kwaliteitsmerk Eurom. De Eurom producten en machines zijn allen van eerste kwaliteit en worden met volledige garantie uitgeleverd. Mocht er onverhoopt iets niet in orde zijn met het product dan zorgen wij samen met Eurom dat uw machine uiteraard weer volldig gerapreerd wordt. Zo hoeft u deze zomer niet zonder Eurom ac 7000 in uw caravan te lopen koken. Met behulp van de technieken van Eurom blijf je koel in de zomer en warm in de winter.

Levertijden

Wij hebben een enorm aanbod van machines die we vaak direct uit voorraad kunnen leveren. Als u vóór 17.30 uur hebt besteld, wordt uw bestelling, mits op voorraad, de volgende (werk)dag bezorgd. Machines die niet uit voorraad leverbaar zijn hebben in bijna alle gevallen een levertijd 2-5 werkdagen. U ontvangt van ons altijd een bevestigingsbericht wanneer een product verzonden is. Afhalen kan op werkdagen van 09.00 tot 17.00 na telefonische afspraak.

Wilt u hulp of advies?

De keuze bij Gereedschappelijk in bouwheaters en kachels is enorm. Daarom kan het zijn dat u twijfelt over de juiste keuze. De medewerkers van Gereedschappelijk helpen u dan natuurlijk graag. Alle product specialisten gaan periodiek op training bij de fabrikanten en laten zich geregeld bijpraten over noviteiten. Zo zijn we niet alleen heel goed op de hoogte van de verschillende soorten bouwheaters en kachels, maar hebben we ook korte lijnen met de mannen en vrouwen van uw favoriete merk!

Stel u vraag dan ook zonder twijfel via email of tijdens openingstijden via de Chat, Whatsapp of gewoon per telefoon. Zie hier onze contactinformatie