Giraffe Langehals-schuurmachine

Wat is een giraffe schuurmachine?

Een giraffe schuurmachine is een elektrisch aangedreven machine op een lange stok om door middel van schuren materiaal glad te maken of te vormen. Ook kunt u met een giraffe schuurmachine oude verfresten of andere rommel verwijderen. De giraffe schuurmachine wordt door zijn lange hals voornamelijk gebruikt voor plafond schuurwerk. Ook het schuren van wanden is ideaal met een giraffe schuurmachine.

Flex is de bekendste producent van de schuurmachine giraffe en uiteraard aanwezig in ons assortiment. Naast de Flex giraffe schuurmachine, verkopen wij de schuurmachine giraffe ook van Festool en SPIT. Of u nou klein of groot bent, een hoog of laag gebouw moet schuren: met een schuurmachine giraffe komt u altijd bij de gewenste plek.

17 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Giraffe schuurmachine

De giraffe schuurmachine is tegenwoordig niet meer weg te denken uit uw gereedschaps voorraad, want hoe komt u zonder giraffe schuurmachine bij dat lastige plekje op het plafond? In 1997 is de eerste giraffe schuurmachine uitgebracht door producent Flex; de Flex ws 702 vea, voor de wand- en plafondafwerking in Europa was dit een revolutie. De giraffe schuurmachine was destijds een uitkomst voor schilders, droog bouwers, stukadoors en vele andere vaklui. Tegenwoordig is de giraffe schuurmachine nog steeds onmisbaar voor echte vakmannen, gelukkig heeft Gereedschappelijk voor u de perfecte giraffe schuurmachine te koop.

Ons giraffe schuurmachine assortiment

Wij hebben verschillende soorten van de giraf schuurmachine in ons assortiment, deze zijn van de volgende kwaliteitsmerken: Festool, Flex en Spit. Enkele populaire giraf schuurmachines in ons assortiment zijn:

Flex GE5 giraf schuurmachine

De Flex GE5 giraf schuurmachine is geschikt voor de bewerking van zeer grote oppervlakken en ruimte hoogten tot wel 3,20 meter. De Flex GE giraf schuurmachine is lichter, flexibeler en robuuster dan ooit tevoren. De opvolger van de ws 702 vea giraf schuurmachine is een perfecte toevoeging aan uw huidige apparatuur. Naast al deze voordelen, wordt deze giraf schuurmachine ook nog geleverd in een handige transporttas.

Flex WSE7 giraf schuurmachine

De nieuwe kleine en handige Flex WSe7 giraf schuurmachine is de ideale aanvulling op een Flex 702 ws, vooral bij het bewerken van kleine ruimtes en kleine wand- en plafond gebieden. De WSE7 giraf schuurmachine heeft een drievoudige beveiliging die motorslijtage vermindert en de levensduur verlengt. 

Giraffe schuurmachine in gebruik

Door de constructie van de giraf schuurmachine rust er een zo laag mogelijk gewicht op u, hierdoor kunt u zonder veel kracht te leveren aan de slag. Omdat de giraf schuurmachine zo’n anderhalve meter lang is, kunt u gemakkelijk bij het plafond. Tevens heeft de giraf schuurmachine een lange elektriciteitskabel waardoor u met de giraf schuurmachine erg mobiel bent. De giraf schuurmachine start rustig waardoor u geen schok krijgt. Het toerental is constant en de giraf schuurmachine  is vrijwel altijd tegen overbelasting beveiligd. Al met al is de giraf schuurmachine een prettig apparaat ter ondersteuning van al uw schuurwerkzaamheden.

4 tips voor het kopen van een giraffe schuurmachine:

Wij hebben enkele tips op een rijtje gezet voor het kopen van een giraffe schuurmachine:

  1. Houd allereerst altijd in uw achterhoofd waarvoor u de giraffe schuurmachine wilt gaan gebruiken

  2. Het vermogen van de giraffe schuurmachine geeft aan hoe krachtig het apparaat is

  3. Het toerental geeft aan hoe snel uw giraffe schuurmachine schuurbewegingen maakt, met een hoger toerental is uw klus sneller klaar

  4. Bedenk of u een losse giraffe schuurmachine wil of een set met bijvoorbeeld een stofzuiger erbij

U kunt gerust contact met ons opnemen voor overige tips of vragen bij het kopen van uw giraffe schuurmachine.

Tijdens openingsuren kunt u bellen naar 053 8508424. Verder kunt u ons WhatsApp-en (06 1522 3400) of een mail sturen naar: [email protected]

Giraffe schuurmachine te koop?

Wilt u een giraf schuurmachine kopen? Dan bent u bij Gereedschappelijk aan het juiste adres. Wij zijn de online dealer voor uw giraf schuurmachine. Wij kunnen in principe alle producten binnen 48 uur leveren, zo ook de verschillende giraf schuurmachines. 

Wij hebben de giraf schuurmachine te koop in allerlei verschillende soorten en maten.