Boorstatief

6 Artikel(en)

per pagina

6 Artikel(en)

per pagina

Boorstatieven

Gereedschappelijk is de specialist op het gebied van boorstatieven voor diamant machines. Op deze pagina vindt u een overzicht van onze boorstatieven. Met onze boorstatieven kunt u zeer nauwkeurig boren en wordt uw werkstuk ondersteund op het platform van het statief. Dit maakt het boren over het algemeen een stuk veiliger en nauwkeuriger. De statieven die wij aanbieden zijn dus onmisbaar op de werkplaats. Maak snel een keuze aan het handige kostenoverzicht.

Diamantmachines

Diamantmachines zijn machines die diamant gebruiken om de verspanende werking te versterken. zo gebruikt bijvoorbeeld een haakse slijper met diamantslijpschijf een diamantcoating over de slijpschijf om te zorgen dat deze veel duurzamer en slijtvaster wordt.
Voor een boor geldt in principe hetzelfde.

Merken

De diamantmachines op onze site zijn van de gerenommeerde A-merken:

Hulp

Het assortiment van de boorstatieven dat we voeren bij Gereedschappelijk gaat van een normale prijs naar redelijk duur geprijsd. Zoals altijd geldt de prijs kwaliteitsverhouding. Maak aan de hand van de kostenoverzicht je beste keuze welk boorstatief je neemt. Naast de aanschafprijs is de boor die op het statief kan belangrijk. Mocht je er niet uitkomen dan kunnen wij van Gereedschappelijk je altijd helpen bij je keuze welke meet laser het meest geschikt is tegen een scherpe prijs. Neem voor vragen contact met ons op: