DeWalt - Koop & krijg een gratis product

DeWalt - Koop & krijg een gratis product

DeWalt - Koop & krijg een gratis product

bij aankoop van een deelnemend product

nieuw bij DeWalt: koop een deelnemend product en kies een gratis item. Koop een van de deelnemende producten en krijg helemaal gratis bijvoorbeeld een koelbox of radio van DeWalt cadeau.

De cadeaus waar je uit kunt kiezen zijn:

• TSTAKS Koelbox ip54
• 12V/18V XR Compacte radio
• 18V XR Bouwventilator
• 18V XR Brushless compacte schroef-/klopboormachine (zonder accu en lader)
• 18V XR Brushless heggenschaar

De actie geldt ook bij aankoop van een naakte machine in combinatie met een van de onderstaande accupacks. Let op: de naakte machine moet op dezelfde kassabon staan als het accupack.

Deze actie loopt van 1 maart tot en met 31 juni. Je kunt je machine aanvragen via deze Actiesite van DeWalt wanneer je een actieproduct hebt gekocht binnen de looptijd van deze actie. 

Lees de voorwaarden onder aan de pagina goed door om teleurstelling te voorkomen. 

Producten 1-24 van 70

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

ACTIEVOORWAARDEN DEWALT KOOP & KRIJG

Algemeen

Deze actievoorwaarden zijn opgesteld door Stanley Black & Decker Netherlands BV / Stanley Black & Decker Belgium BV en zijn van toepassing op de actie: DEWALT KOOP&KRIJG. De actie is niet cumuleerbaar met andere acties.

Door deelname aan deze actie verklaart de consument zich akkoord met de actievoorwaarden.

VOORWAARDEN VOOR DEELNAME

1A. Deze actie is enkel geldig bij aankoop van één van de deelnemende DEWALT machines in de Benelux (online of offline).

1B. De actie geldt ook bij aankoop van een naakte machine in combinatie met een van de onderstaande accupacks. Let op: de naakte machine moet op dezelfde kassabon staan als het accupack.

2. De consument kan kiezen uit één van de gratis producten. Bij uitputting van de voorraad van één van de gratis producten kan je een ander cadeau kiezen. Keuze uit:

REFERENTIE CODE EAN OMSCHRIJVING
DWST1-81333 3253561832819 TSTAK Koelbox ip54
DCR020-XJ 5035048700426 12V/18V XR Compacte radio
DCE512N-XJ 5035048747445 18V XR Bouwventilator
DCD709N-XJ 5035048737552 18V XR Brushless compacte schroef-/klopboormachine (zonder accu en lader)
DCM563PB-XJ 5035048643839 18V XR Brushless heggenschaar

 

3. De aankoop moet plaatsvinden tijdens de actieperiode bij een erkende DEWALT dealer. Een volledig overzicht vind je terug op www.dewalt.nl of www.dewalt.be De actie is geldig op aankopen van 1 maart 2023 t.e.m. 30 juni 2023.

4. Om deel te nemen aan de actie moet je registreren via de actiepagina: actions.dewalt.nl/koop-en-krijg (Nederland) of actions.dewalt.be/koop-en-krijg (België) voor 15 juli 2023. Let op: een registratie van je product op je MyDEWALT account is niet voldoende om recht te hebben op je gratis product.

5. De deelnemer is zelf verantwoordelijk voor de correcte invoering van de gevraagde gegevens. Aanvragen van een gratis product kunnen niet verwerkt worden wanneer de gevraagde informatie niet correct of onvolledig is. Een scan of kopie van de kassabon van de gekochte machine moet worden opgeladen. Bij onduidelijkheden kunnen de originelen opgevraagd worden.

6. Door deel te nemen aan deze actie en door de documenten en bijlagen in te sturen verklaart de deelnemer zich akkoord met deze actievoorwaarden en verklaart hij/zij de verzochte informatie correct en naar waarheid te hebben ingediend.

7. Het gratis product wordt verzonden na het aflopen van je wettelijke retourtermijn en/of maximaal binnen 8 weken.

8. Wanneer je een toestel koopt dat niet voorradig is kan je op basis van je bestelbon deelnemen aan de actie binnen de geldende actieperiode.

9. Maximaal 10 gratis producten per huishouden en kassabon/bestelbon.

10. Aangetekende inzendingen kunnen niet worden geaccepteerd.

11. Stanley Black & Decker heeft het recht om zonder verdere correspondentie deze actie aan te passen, te beperken, uit te breiden of anderszins te wijzigen, of om de actie te herstructureren of geheel of gedeeltelijk in te trekken.

12. Vragen en opmerkingen aangaande deze actie of inzake reeds ingediende aanvragen kunt u melden via het volgende mailadres: [email protected]

13. Persoonlijke gegevens worden door Stanley Black & Decker en de door haar ingeschakelde hulppersonen gebruikt voor actieregistratie. Deze informatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld, niet aan derden doorgegeven en niet misbruikt voor reclamedoeleinden. Meer informatie over hoe wij omgaan met uw privacy vindt u op http://www.dewalt.be/mentions-legales/Privacybeleid.html