DeWalt gratis accu

DeWalt banner gratis accu

DeWalt gratis 18V of 54V accu

bij aankoop van een 18V of 54V toestel.

Nog niet eerder heeft DeWalt zo'n grandioze actie gehad. Krijg een gratis 18- of 54 Volt-accu bij aankoop van een 18V of 54V toestel van tenminste € 100.-.

 • Bij 18 Volt 2.0 AH-sets (dus ook bijvoorbeeld lasers) kun je een DCB183-XJ 2.0 AH batterij claimen
 • Bij alle andere 18 Volt producten kun je een DCB182-XJ 4.0 AH batterij claimen
 • Bij alle Powerstack 18 Volt producten kun je een Powerstack batterij claimen.

Deze actie loopt van 1 september 2022 t/m 31 december 2022. Je kunt je accu aanvragen via deze Actiesite van DeWalt wanneer je een actieproduct hebt gekocht binnen de looptijd van deze actie.

Lees de voorwaarden onder aan de pagina goed door om teleurstelling te voorkomen.

Producten 1-24 van 199

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

ACTIEVOORWAARDEN DEWALT GRATIS ACCU

Algemeen

Deze actievoorwaarden zijn opgesteld door Stanley Black & Decker Netherlands BV / Stanley Black & Decker Belgium BV en zijn van toepassing op de actie: DEWALT GRATIS ACCU. De actie is niet cumuleerbaar met andere acties. Door deelname aan deze actie verklaart de consument zich akkoord met de actievoorwaarden.

 

Voorwaarden voor deelname

 1. Deze actie is geldig bij aankoop op alle DEWALT 18V XR en 54V XR Flexvolt machines in de Benelux (online of offline). Vanaf een minimale aankoopwaarde van 100 euro (bedrag op het kassaticket geldt). Met uitzondering van accu’s, accupacks, laders, hulpstukken, opzetstukken en 12V machines.

 2. De consument ontvangt één van onderstaande gratis accu’s. Op de registratiepagina wordt automatisch de gratis accu ingevuld.

  REFERENTIEOMSCHRIJVING
  DCB183-XJ     |    18V ACCU XR 2.0AH
  DCB182-XJ     |    18V ACCU XR 4.0AH
  DCB546-XJ     |    54V ACCU XR FLEXVOLT 6.0AH
  DCBP034-XJ   |    18V COMPACT POWERSTACK ACCU 1.7 AH

 3. De aankoop moet plaatsvinden tijdens de actieperiode bij een erkende DEWALT dealer. Een volledig overzicht vind je terug op www.dewalt.be of www.dewalt.nl. De actie is geldig op aankopen van 1september 2022 t.e.m. 31 december 2022.

 4. Om deel te nemen aan de actie moet je registreren via de actiepagina:
  https://www.dewaltpromotions.eu/landingspage/nl-nl/promotions/ voor 15 januari 2023. Let op: een registratie van je product op je MyDEWALT account is niet voldoende om recht te hebben op je gratis accu.

 5. De deelnemer is zelf verantwoordelijk voor de correcte invoering van de gevraagde gegevens. Aanvragen van een gratis accu kunnen niet verwerkt worden wanneer de gevraagde informatie niet correct of onvolledig is. Een scan of kopie van het kassaticket van de gekochte machine moet worden opgeladen. Bij onduidelijkheden kunnen de originelen opgevraagd worden.

 6. Door deel te nemen aan deze actie en door de documenten en bijlagen in te sturen verklaart de deelnemer zich akkoord met deze actievoorwaarden en verklaart hij/zij de verzochte informatie correct en naar waarheid te hebben ingediend.

 7. De gratis accu wordt verzonden na het aflopen van je wettelijke retourtermijn en/of maximaal na 8 weken.

 8. Wanneer je een toestel koopt dat niet voorradig is kan je op basis van je bestelbon deelnemen aan de actie binnen de geldende actieperiode.

 9. Aangetekende inzendingen kunnen niet worden geaccepteerd.

 10. Stanley Black & Decker heeft het recht om zonder verdere correspondentie deze actie aan te passen, te beperken, uit te breiden of anderszins te wijzigen, of om
  de actie te herstructureren of geheel of gedeeltelijk in te trekken.

 11. Vragen en opmerkingen aangaande deze actie of inzake reeds ingediende aanvragen kunt u melden via het volgende mailadres: [email protected]

 12. Persoonlijke gegevens worden door Stanley Black & Decker en de door haar ingeschakelde hulppersonen gebruikt voor actieregistratie. Deze informatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld, niet aan derden doorgegeven en niet misbruikt voor reclamedoeleinden. Meer informatie over hoe wij omgaan met uw privacy vindt u op http://www.dewalt.be/mentions-legales/Privacybeleid.html