Accu Tacker

Accu tacker kopen bij Gereedschappelijk

  • Bijna elke Accu tacker uit voorraad leverbaar.
  • Professionele Accu tacker, zo wordt elke klus eenvoudig.
  • Gereedschappelijk heeft van de Accu tacker het grootste assortiment.
  • Van instap tot de meest uitgebreide Accu tacker.
  • Alle A-merken Bosch, Makita, DeWALT, HiKOKI, Metabo leverbaar.
  • Natuurlijk met volledige garantie en service.
  • Het assortiment van de Accu tacker en de geselecteerde toppers zie je hieronder.
 

 

Producten 1-24 van 60

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Over de Accu Tacker

Hoewel menig werklui het zouden ontkennen zijn tackers in principe nietmachines met een wat stoerdere naam. Tackers zijn zeer handig om snel materiaal op elkaar te bevestigen. De elektrische tacker bestaat in verscheidende soorten en maten, en wordt toegepast in verschillende processen. Dit is de reden dat een accu tacker zo handig is. Wie zijn werk snel gedaan wil krijgen en geen zin heeft te worstelen met te korte kabels en verlengsnoeren heeft een accu tacker nodig. Het is een vaakgebruikt vooroordeel dat accu machines minder vermogen en kracht bezitten dan elektrische machines. Dit is echter ongegrond, zeker op het gebied van tackers. De gemiddelde accu tacker kan minstens zo snel spijkers schieten als een elektrische tacker. De aanschaf van een tacker accu is ook mogelijk bij Gereedschappelijk.

Merken Accu Tacker

De accu tacker wordt door veel gerennomeerde merken ontwikkeld, en door de grote onderlinge concurrentie wordt de accu tacker en de accu nietmachine alleen maar beter en goedkoper. Op de bouwplaats kan het soms lijken alsof het net heeft geregend, omdat de grote verscheidenheid in accu tacker machines de atmosfeer doet kleuren in alle kleuren van de regenboog. Zo heeft gereedschappelijk een ruim assortiment aan accu tacker machines met merken als:

Toepassingen Tacker

Op de bouw worden diverse manieren van bevestigen gebruikt. Bij diverse werkzaamheden, zoals dakwerken, wordt gebruik gemaakt van tackers of nietmachines, ook wel nietpistolen. Nog niet zo lang geleden was het alleen mogelijk om met een compressor of met behulp van gaspatronen spijkers, nagels of nieten te verwerken. Pas sinds enkele jaren heeft geschoten bevestigingsmateriaal een vlucht genomen en worden accu tackers en accu nietmachines in rap tempo verder ontwikkeld. Accu tackers worden:

  • kleiner
  • lichter
  • sterker

Niet alleen de specialistische merken zoals Spit-Paslode en Bostitch gebruiken accu's als aandrijving of aansturing van hun tackers en nietmachines, ook DeWALT heeft een stevig assoritment accu tackers die niet of nauwelijks onderdoen voor de lucht- of gastackers. En dan heeft Makita weer een mooie lijn accu nietmachines uitermate geschikt voor het kleinere, fijnere werk. Wie dus een Makita tacker kopen wil, heeft ruime keuze uit verschillende modellen. 

Maar waarom Accutacker?

Het voordeel van een accutacker is het feit dat een accutacker zeer flexibel in te zetten is. Tackers die werken met gecomprimeerde lucht of netstroom zijn plaatsafhankelijk, ze zijn echter af en toe wel wat sterker. Het is moeilijk te beoordelen wat u precies nodig heeft in uw situatie, u kunt altijd contact met ons opnemen voor vragen en advies!

Accu's

Helaas hebben accu's niet het eeuwige leven, op een gegeven moment laden ze niet meer ver genoeg op om een bevredigend resultaat te bieden, daarom levert Gereedschappelijk ook accu's en de bijbehorende acculaders. Zo kunt u altijd door blijven werken met uw accuboormachine.

Contact

Voor verdere vragen of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen: