Accu Multimachine

Accu multimachine kopen bij Gereedschappelijk

  • Bijna elke Accu multimachine uit voorraad leverbaar.
  • Professionele Accu multimachine, zo wordt elke klus eenvoudig.
  • Gereedschappelijk heeft van de Accu multimachine het grootste assortiment.
  • Van instap tot de meest uitgebreide Accu multimachine.
  • Alle A-merken Bosch, Makita, DeWALT, HiKOKI, Metabo leverbaar.
  • Natuurlijk met volledige garantie en service.
  • Het assortiment van de Accu multimachine en de geselecteerde toppers zie je hieronder.
 

 

Producten 1-24 van 42

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Accu Multimachine

Wat heeft u nodig?

Steeds vaker worden er voor de bouw en hobby oscileermachines gebruikt, ook wel oscillerende multitools genoemd. Deze multimachines werden eerst in vele vormen door Fein in de markt gezet. Echter na het aflopen van een aantal patenten zijn er verschillende merken bijgekomen die deze machines maken. Ook de grote professionele merken zoals Bosch, Makita als Hitachi hebben zich op deze markt gestort en leveren een aantal hoogwaardige oscillerende multitools op stroom en op accu.

Als u op het punt staat een nieuwe accu multitool aan te schaffen zult u uwzelf af moeten vragen waar u deze voor gaat gebruiken. Allereerst is het van belang om te bepalen waar u er mee gaat werken. Dan kunt u nog kiezen voor een accu-machine of een gesnoerde variant. Daarnaast kunt u kiezen tussen een StarLock-, gereedschaploze of inbus-aansluiting ten behoeve van de zaag-, schuur-, en slijpbladen. Heeft u eenmaal een accu multitool gevonden, dan speelt vervolgens de accu een belangrijke rol. Als vuistregel kunt u hierbij aanhouden dat het uithoudingsvermogen van een accu wordt uitgedrukt in Ampères per uur (Ah). Lage Ah's? De accu is dan net zo sterk, maar houdt het minder lang vol dan een zwaardere variant van hetzelfde Voltage.

Algemeen

De multitool is niet meer uit het dagelijks leven van de vakman te denken. Deze multi-machines maken het leven van de installateur en timmerman een stuk gemakkelijker! Daar waar u met een beugelzaagje of slijoper net niet bij kunt, past de slanke en lenige oscillerende multitool vaak net wel. Let er wel op bij de aanschaf en het gebruik van een multitool dat u verbruiksartikelen aanschaft die passen bij uw machine. Er is veel Chinese namaak-rotzooi in omloop. Deze tooling slijt niet alleen veel harder, het sloopt je multi-machine ook en dat vertellen ze u er natauurlijk niet bij...

Voltages

Wij leveren accu multitools die werken op voltages van 14.4V tot 18V. De keuze tussen deze Voltages wordt vaak bepaald door uw voorkeur voor het merk accu-gereedschap dat u al heeft. Verder kunt u als vuistregel aanhouden dat modellen die werken met hogere voltages meer kracht hebben.

Lithium-ion accu’s zijn tegenwoordig gangbaar voor alle accu multimachines. De verdeling van het voltage in Li-ion accus werkt per 3,6 Volt. Dat is namelijk de grote van een cel. Vandaar dat u alleen nog 3.6, 7.2, 10.8, 14.4, 18, 28 en 36 Volt machines ziet. Er zijn fabrikanten zoals Bosch of Hitachi die 10.8 Volt sinds 2017 bestempelen als 12 Volt. In het geval van Li-ion is dit echter de piekspanning die zo’n 10.8V accu kan produceren voor je accuboormachine. Het Voltage van de accu bepaalt de kracht van de accuboormachine en het Amperage van de accu bepaalt de werkduur. 

Voor- en nadelen

Helaas kennen zelfs accu multitools niet alleen voordelen. Belangrijkste voordeel van een accu multimachine is dat deze niet direct afhankelijk is van externe energiebronnen. Dit betekent wel dat u de energie altijd met je mee moet nemen. Een ander groot nadeel van het gebruik van accu's is het feit dat ze leeg kunnen raken. Om dit probleem op te lossen, kunt u ervoor zorgen dat u altijd een opgeladen reserveaccu bij de hand hebt. Daarom levert gereedschappelijk ook accu's en de bijbehorende acculaders. Zo kunt u altijd door blijven werken met uw accu oscillerende multitool. 

Alle A-merken, ruime keuze

Bij Gereedschappelijk heeft u ruime keuze in alle A-merken. Heeft u eenmaal een merk van uw voorkeur dan kunt u ervoor kiezen een 'kale' multitool aan te schaffen die past op uw eigen accu's. Let er hierbij op dat de accu's ook daadwerkelijk passen. Vuistregel hierbij is dat een 18 Volt accu alleen onder een 18 Volt machine past. Een 14,4 Volt of 10,8 Volt accu eenvoudigweg niet gaat passen op andere Voltages.

Gereedschappelijk levert accuboorsystemen van de volgende gerenommeerde kwaliteitsmerken:

Levertijden

Wij hebben een enorm aanbod van machines die we vaak direct uit voorraad kunnen leveren. Als u vóór 17.30 uur hebt besteld, wordt uw bestelling, mits op voorraad, de volgende (werk)dag bezorgd. Machines die niet uit voorraad leverbaar zijn hebben in bijna alle gevallen een levertijd 2-5 werkdagen. U ontvangt van ons altijd een bevestigingsbericht wanneer een product verzonden is. Afhalen kan op werkdagen van 09.00 tot 17.00 na telefonische afspraak.

Wilt u hulp of advies?

De keuze is reuze in de wereld van oscillerende accu multitools. Daarmee kan het zijn dat u door de bomen het bos niet meer ziet. De medewerkers van Gereedschappelijk helpen u dan natuurlijk graag. Alle product specialisten gaan periodiek op training bij de fabrikanten en laten zich geregeld bijpraten over noviteiten. Zo zijn we niet alleen heel goed op de hoogte van de nieuwste accu multimachines en hebben we doorgaans met alle machines ook gewerkt, maar hebben we ook korte lijnen met de mannen en vrouwen van jouw favoriete merk!

Stel uw vraag dan ook zonder omwegen via email of tijdens openingstijden via de Chat, Whatsapp of gewoon per telefoon.