AirBo Stofzuiger Slang 51mm Nuflex per Meter 500334

van 
20,34
 voor
11,25 13,61
Levertijd
Verzendkosten: 10,89
  • Het grootste aanbod
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Klantenbeoordeling 9.4 / 10
Artikelnummer 
500334

De meestgebruikte betaalmethoden op een rij

AirBo Stofzuiger Slang 51mm Nuflex per Meter 500334

AirBo Stofzuiger Slang 51mm Nuflex per Meter 500334

Deze stofzuigerslang van AirBo is door zijn lengte zeer geschikt voor de professionele vakman

Productinformatie

  • Slang universeel voor stofzuigers.

Technische gegevens

  • Diameter : 51 mm
  • Lengte: per meter

AirBo Stofzuiger Slang 51mm Nuflex per Meter 500334 - Uitstekende kwaliteit en flexibiliteit voor optimale stofafzuiging

De AirBo Stofzuiger Slang 51mm Nuflex per Meter 500334 is dé keuze voor professionele vakmensen die streven naar een efficiënte en grondige stofafzuiging. Met zijn uitstekende kwaliteit, duurzaamheid en flexibiliteit zorgt deze stofzuigerslang voor een optimale luchtstroom, waardoor stof en vuil effectief worden afgevoerd. Of je nu een professional bent in de bouw, renovatie of industrie, deze slang biedt de prestaties en betrouwbaarheid die je nodig hebt.

Hoogwaardige kwaliteit

De AirBo Stofzuiger Slang 51mm Nuflex per Meter 500334 is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen slijtage en beschadigingen. Hierdoor gaat de slang lang mee, zelfs bij intensief gebruik. Het flexibele ontwerp zorgt ervoor dat de slang eenvoudig kan worden bewogen en gemanoeuvreerd, waardoor je moeiteloos kunt werken zonder beperkingen. Deze duurzame slang is ontworpen om de zwaarste omstandigheden aan te kunnen en staat garant voor een betrouwbare stofafzuiging.

Optimale stofafzuiging

Met de AirBo Stofzuiger Slang 51mm Nuflex per Meter 500334 ben je verzekerd van een optimale stofafzuiging. De 51 mm diameter zorgt voor een krachtige luchtstroom, waardoor stof en vuil efficiënt worden afgevoerd. Of je nu bezig bent met het schuren van hout, het zagen van plaatmateriaal of het frezen van metaal, deze stofzuigerslang zorgt ervoor dat het stof direct wordt opgezogen, waardoor je werkplek schoon en veilig blijft.

Met de AirBo Stofzuiger Slang 51mm Nuflex per Meter 500334 haal je een hoogwaardige en flexibele stofzuigerslang in huis die zorgt voor optimale stofafzuiging. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de voordelen van deze betrouwbare slang. Verhoog je productiviteit en werk in een schone en veilige omgeving met de AirBo Stofzuiger Slang 51mm Nuflex per Meter 500334!

Merkinformatie

Bij het kopen van een AirBo product, bijvoorbeeld een AirBo stofzuigerslang, weet je dat de kwaliteit optimaal is. Elke AirBo stofzuigerslang voldoet aan de strengste ARBO- eisen en is in diverse opstellingen door TNO gecertificeerd met een A-classificatie. In combinatie met de H-klasse filtratie zijn deze AirBo machines de enige in de branche die aan deze normen kunnen voldoen. Een AirBo bouwstofzuiger is dè oplossing om volgens de norm stofvrij te kunnen werken maar kan natuurlijk ook dienst doen als universele stofzuiger voor het zwaardere werk. Wie van een schone werkplaats houdt, kiest bijvoorbeeld een AirBo voorafscheider of een Airbo aircleaner. Met behulp van de AirBo aircleaner bijvoorbeeld weet je zeker dat je een veilige werkplaats hebt. AirBo staat voor schoon en veilig, met een kwaliteit die jarenlang mee kan. Meer stofzuigslangen zijn te vinden in de categorie "Bouwstofzuiger" daarnaast bieden we diverse andere machines aan.

Meer Informatie
EAN Code8719128680453
SKU500334