Panasonic Accu's en Laders

Panasonic accu's en laders kopen bij Gereedschappelijk

  • Bijna elke Panasonic accu's en laders uit voorraad leverbaar.
  • Professionele Panasonic accu's en laders, zo wordt elke klus eenvoudig.
  • Gereedschappelijk heeft van de Panasonic accu's en laders het grootste assortiment.
  • Van instap tot de meest uitgebreide Panasonic accu's en laders.
  • Alle A-merken Bosch, Makita, DeWALT, HiKOKI, Metabo leverbaar.
  • Natuurlijk met volledige garantie en service.
  • Het assortiment van de Panasonic accu's en laders en de geselecteerde toppers zie je hieronder.
 

 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Panasonic accu gereedschap

Panasonic is producent van elektrische gereedschappen, oftewel accugereedschap. Panasonic staat daarbij bekend om hoge prestaties, een goed doordachte constructie en draadloos gebruik. Vooral dat laatste maakt het gebruik van Panasonic accu gereedschap erg eenvoudig, zowel voor de doe-het-zelver als voor de professional. Gereedschappelijk heeft een breed assortiment van verschillend Panasonic accu gereedschap. Naast dit assortiment, heeft Gereedschappelijk ook de Panasonic accu en de Panasonic acculader los van het originele accu gereedschap. Deze accu’s en acculaders worden in de meeste gevallen met het product meegeleverd. Toch zijn enkele van deze producten los te verkrijgen.

 

Accu Panasonic

De Panasonic accu is veelal te verkrijgen als type NiMH en als type Li-ion. Deze accu’s zijn toepasbaar op verschillend Panasonic gereedschap zoals de Panasonic schroefmachine en de Panasonic boormachine. De Panasonic accu is aan te brengen op het elektrische gereedschap mits dit hetzelfde type en dezelfde voltage heeft. Een Panasonic accu 14.4 volt is aan te brengen op accugereedschap met een voltage van 14.4 volt en een Panasonic accu 18 volt is aan te brengen op accugereedschap met een voltage van 18 volt. Gereedschappelijk is online verkooppunt van bijvoorbeeld de Panasonic Ey9025B Accu 3.6 Volt 1.2Ah Ni-CD. Deze is geschikt voor Panasonic kitpistolen en accu knikschroevendraaiers.

Acculader Panasonic

De Panasonic lader kan gebruikt worden voor het opladen van Panasonic accu gereedschap. Ook deze is specifiek toepasbaar op hetzelfde type accu. Let dus goed op of de Panasonic acculader die je wilt kopen het gewenste type heeft.

Gereedschappelijk is online verkooppunt van bijvoorbeeld de Panasonic Eyol82. Deze Panasonic acculader heeft een voltage dat varieert tussen de 10,8 en 28,8 volt en is van het type Li-ion. Met deze Panasonic lader kan je dus eenvoudig Panasonic accu gereedschap opladen met de Li-ion accu.

 

Panasonic accu kopen bij Gereedschappelijk?

Wil jij een Panasonic accu kopen of Panasonic acculader kopen? Gereedschappelijk heeft naast deze artikelen ook ander Panasonic gereedschap. Klik hier voor het complete overzicht van producten van Panasonic.

 

Panasonic accu of Panasonic oplader nodig? Gereedschappelijk helpt je graag!

Mocht je vragen hebben over de Panasonic accu en/of Panasonic acculader of mocht er iets niet naar wens zijn, dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice van Gereedschappelijk, waar geschoolde en getrainde medewerkers je vragen kunnen beantwoorden en eventuele problemen kunnen oplossen. We zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar op 053 - 850 84 24. Ook kun je mailen ([email protected]) en WhatsApp-en (06 - 15 22 34 00). Wij helpen je graag bij het aanschaffen van het juiste product.