Benzine SDS+ boorhamer kopen bij Gereedschappelijk

  • Bijna elke Benzine SDS+ boorhamer uit voorraad leverbaar.
  • Professionele Benzine SDS+ boorhamer, zo wordt elke klus eenvoudig.
  • Gereedschappelijk heeft van de Benzine SDS+ boorhamer het grootste assortiment.
  • Van instap tot de meest uitgebreide Benzine SDS+ boorhamer.
  • Alle A-merken Bosch, Makita, DeWALT, HiKOKI, Metabo leverbaar.
  • Natuurlijk met volledige garantie en service.
  • Het assortiment van de Benzine SDS+ boorhamer en de geselecteerde toppers zie je hieronder.
 

 

Benzine SDS+ Boorhamers

Benzine SDS+ Boorhamers

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Benzine SDS+ Boorhamers

Een zeer specialistisch werktuig. Dit monster heeft dankzij zijn inwendige verbrandingsmotor (!) een enorme hoeveelheid kracht. Voor als u echt geen geduld heeft of er een hele flinke lading werk staat is deze benzineaangedreven boorhamer zeer geschikt.

Boorhamer

Een boorhamer is een onmisbaar stuk gereedschap voor vrijwel elke doe-het-zelf'er en professional. In deze categorie vindt u benzineboorhamers. Het grote voordeel van brandstof is dat ze niet afhankelijk zijn van gefixeerde energiebronnen, zodat u uw boorhamer altijd en overal kan gebruiken.

Extra's

Voor de meeste boormachines kunt u een aantal extra's bestellen, hieronder vallen: een draaibare handgreep: voor meer grip op de boormachine.
een koffer: voor transport, opslag en veiligheid worden elektrische boormachines in een koffer geleverd. Deze is meestal van hard kunststof of sommige luxere modellen zelfs van aluminium. De koffer zit niet altijd standaard standaard bij de boormachine.
Boortjes: bij een boormachine zitten vaak een aantal soorten boortjes. Deze zijn echter vaak van vrij lage kwaliteit, het is daarom ten zeerste aan te raden losse setjes boren te kopen.
Accu´s, bij de meeste accuboormachines zit al een tweede accu, soms is een derde extra accu ook nog wel prettig, daarom verkopen wij ook losse accu´s en acculaders.
Accessoires: soms worden zelfs accessoires zoals pluggen, schroeven en schroefbitjes meegeleverd. Wij verkopen deze accessoires uiteraard ook los.

Merken

Gereedschappelijk verkoopt boorhamers van het gerenommeerde merk Stahlmann