Laadsystemen, accu's en lampen

Producten 1-24 van 49

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Makita laadsystemen, accu’s en lampen

Makita producten zijn natuurlijk altijd van de beste kwaliteit, maar zelfs de beste apparaten kunnen zo hun kuren hebben. Laadsystemen, accu’s en lampen zijn typische voorbeelden van zwakke plekken van elektrisch gereedschap. Deze onderdelen gaan vaak als eerste kapot. Dit komt niet doordat ze kwalitatief minder goed zijn, maar doordat ze kwetsbaar zijn of op een kwetsbare plek zitten. Het zou zonde zijn als je meteen een volledig nieuwe machine moet kopen, als één van die onderdelen het begint te begeven. Makita heeft daarom haar producten zo ontworpen dat laders, accu’s en lampen snel en gemakkelijk vervangbaar zijn. Dit bespaart je een hoop moeite en geld! Ook wij van Gereedschappelijk vinden dit belangrijk. Daarom hebben wij een breed assortiment aan acculaders, accu’s en lampen waar je uit kunt kiezen, zodat je altijd alles kunt vinden wat je nodig hebt.


Makita acculaders

Het vinden van de juiste Makita acculader(s) kan soms nog best lastig zijn. Er zijn immers zoveel verschillende accu’s, alleen al van Makita. Zorg dat je heel zeker weet dat de oplader die je wilt kopen ook echt op jouw accu past. In sommige gevallen kun je er zelfs een adapter bij kopen. Met behulp van een adapter kun je dezelfde oplader gebruiken voor meerdere soorten accu’s. Mocht je nou toch per ongeluk de verkeerde gekocht hebben, dan is er nog geen man over boord. Bij Gereedschappelijk mag je namelijk je product binnen dertig dagen gratis terugsturen. Kijk hiervoor op onze pagina ruilen en retourneren.


Makita accu

Het kan natuurlijk zo zijn dat het probleem niet bij de oplader ligt, maar bij de Makita accu zelf. Veelvoorkomende problemen met accu’s zijn snel leeglopen, niet goed of niet helemaal opladen en niet genoeg spanning leveren voor een goede prestatie. Mocht je deze problemen ondervinden, dan betekent dat niet meteen dat je een nieuwe accu moet kopen. Maak eerst de contactjes van de Makita accu en je Makita machine schoon en meet je accu even door. Als je echt niets kunt vinden en de problemen blijven aanhouden, dan kun je gaan nadenken over de aanschaf van een nieuwe accu. Zorg dat de accu die je koopt ook echt op je machine past. Daarnaast is het ook handig als dezelfde oplader, die je waarschijnlijk nog hebt van de kapotte accu, erop past.


Makita accu beschermkap

Naast accu’s verkoopt Gereedschappelijk ook een aantal Makita accubeschermkappen. Deze kappen zorgen ervoor dat je accu beschermd wordt tegen stof, water en stoten. Hiermee kun je de levensduur van je accu maximaliseren.


Makita zaklampen

Als het donker is, is het soms erg handig om een Makita zaklamp bij de hand te hebben. Zo kun je goed zien wat je doet en voorkom je ongelukken. Makita verkoopt daarom ook zaklampen op accu, zodat je hem makkelijk mee kunt nemen. Dan heb je altijd genoeg licht!


Hulp nodig?

Bij Gereedschappelijk begrijpen we hoe moeilijk het soms kan zijn om het juiste product te vinden. Daarom staan onze experts voor je klaar om je te helpen bij alle problemen die je tegen kunt komen. Je kunt ons bereiken via e-mail, Facebook, WhatsApp of per telefoon: 053-8508424.