Boorhamer - combihamer - breekhamer accesoires

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 26

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 26

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Hamer accessoires kopen bij Gereedschappelijk

Heb je een basis hamer, maar kan deze wel een upgrade gebruiken? Kijk dan gauw bij onze hamer accessoires. Die zijn geschikt voor boorhamers, combihamers en breekhamers. Wij bieden je hamer accessoires en hamer onderdelen van Makita aan, die als upgrade en/of essentieel onderdeel kunnen fungeren voor verschillende soorten hamers. Makita is een leverancier van een groot aantal producten, waaronder accessoires en onderdelen van goede kwaliteit. Gereedschappelijk biedt als officieel leverancier van Makita een groot aantal producten aan van dit merk. We vertellen je graag wat meer over het merk Makita en ons aanbod van Makita.

Makita: gereedschap, accessoires en onderdelen

Makita is een gereedschap producent van internationale allure. Makita staat bekend om het produceren van professioneel elektrisch gereedschap, waaronder Makita boorhamers, Makita combihamers, Makita breekhamers, Makita decoupeerzagen en een groot aantal verschillende Makita tuinmachines. Het merk staat bekend om zijn vernieuwende en gebruiksvriendelijke producten. Makita heeft een groot assortiment van gereedschap, accessoires en onderdelen, waarbij je altijd verzekerd bent van goede kwaliteit. Kortom: ben je op zoek naar gereedschap en/of bijbehorende accessoires of onderdelen? Neem een kijkje op in onze webshop!

Ons assortiment

Als officieel dealer van Makita, kunnen wij je de accessoires en onderdelen van Makita aanbieden voor een lage prijs. Ons assortiment is breed en bestaat onder andere uit Makita handgrepen, Makita zijhandgrepen, Makita boorkoppen, Makita snelwisselkoppen, Makita boorhouders, Makita beitelvet en Makita diepte-aanslagen.

Makita handgrepen en Makita zijhandgrepen

De Makita handgrepen en Makita zijhandgrepen zijn beschikbaar in verschillende maten, zodat je in onze webshop altijd de geschikte handgreep kunt vinden voor jouw apparatuur. Met name de D-type handgrepen van Makita zijn erg populair. Deze zijn uitermate geschikt voor boorwerk, door de rechte grip van de handgreep.

Makita boorkoppen en Makita boorhouders

Een Makita boorkop of Makita boorhouder is een voorziening aan de as van een boormachine, waar je verschillende boren aan kunt bevestigen. Dit onderdeel is onmisbaar tijdens een klus waarbij je je boormachine nodig hebt. Daarnaast maakt een boorkop/boorhouder het mogelijk verschillende soorten boren te gebruiken met één machine, waardoor je je machine kunt gebruiken voor meerdere werkzaamheden.

Makita beitelvet en andere Makita onderhoudsproducten

Ook bieden wij je producten aan voor het onderhoud van je apparatuur. Zo leveren wij onder andere beitel- en borenvet, waarmee jij je machines en accessoires goed kunt onderhouden, zodat ze lang meegaan en goed werken. De prijzen van onze accessoires en onderdelen variëren van €2,61 tot €136,80, kortom: voor ieder wat wils!

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice.

Heb je nog vragen over een bepaald hamer accessoire, twijfel je welk accessoire geschikt is voor jouw hamer of is er iets anders onduidelijk? Aarzel niet en neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons altijd bellen op 053 - 850 84 24, je kunt appen naar 06 - 15 22 34 00 en/of mailen naar info@catapult24.com.