Ring- en Steeksleutel

Ring- en Steeksleutel kopen bij Gereedschappelijk

  • Bijna elke Ring- en Steeksleutel uit voorraad leverbaar.
  • Professionele Ring- en Steeksleutel, zo wordt elke klus eenvoudig.
  • Gereedschappelijk heeft van het Ring- en Steeksleutel het grootste assortiment.
  • Van instap tot de meest uitgebreide Ring- en Steeksleutel.
  • Alle A-merken Bahco, Makita, Stanley, Wiha, Kelfort leverbaar.
  • Natuurlijk met volledige garantie en service.
  • Het assortiment van de Ring- en Steeksleutel en de geselecteerde toppers zie je hieronder.
 

 

Producten 1-24 van 897

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Ring en Steeksleutels

Ringsleutels en steeksleutels zijn onontbeerlijk op de bouw, klus en installatiewerk. Voor elke gelegenheid is er wel een goede steeksleutel of ringsleutel nodig. Om bijvoorbeeld even met de steeksleutel een bout los te draaien. Gereedschappelijk heeft het beste ringsleutel/steeksleutel assortiment voor de beste prijs. Zo hebben wij ondere andere hele mooie sets van Hitachi en Stanley. Voor iedere klusser is er wel een geschikt pakket. Bij Gereedschappelijk hebben we verschillende varianten steeksleutels en ringsleutels.

Ringsleutel

De ringsleutel is er om bouten los of vast te draaien. Je hebt veel verschillende ringsleutels omdat een ringsleutel geen speling mag hebben. Als er te veel speling is kunt u nooit de ring of bout goed los of vast draaien. Ringsleutels worden veel gebruikt in de bouw maar is ook zeker te gebruiken als u een automonteur bent.

Steeksleutel

Een steeksleutel is een half open sleutel, deze kunt u niet verstellen . De steeksleutel kunt u tussen bout of moer klemmen en deze vervolgens los of vast draaien. Bij steeksleutels zijn er veel verschillende formaten omdat ze niet verstelbaar zijn.

Merken

Gereedschappelijk levert vele A-merken Ring en steeksleutels:

 

Wilt u hulp of advies?

De keuze is enorm bij steek en ringsleutels. De medewerkers van Gereedschappelijk helpen u dan natuurlijk graag. Alle product specialisten gaan periodiek op training bij de fabrikanten en laten zich geregeld bijpraten over noviteiten. Zo zijn we niet alleen heel goed op de hoogte van bijvoorbeeld de nieuwste haakse steeksleutel, maar hebben we ook korte lijnen met de mannen en vrouwen van uw favoriete merk!

Heeft u nog verdere vragen aan ons, stel je vraag dan ook zonder omwegen via email of tijdens openingstijden via de Chat, Whatsapp of gewoon per telefoon. Zo kunnen wij u helpen met een steeksleutelset aanbieding.