Chemische ankers

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 16

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 16

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Chemische ankers

Chemische verankering is niet meer weg te denken in de hedendaagse bouwwereld.

  • Door een gat te boren in je ondergrond van beton, baksteen, mortel of andere steenhoudende laag is het mogelijk om met chemie een anker verbinding te maken.
  • Door het goed schoon gemaakte gat te vullen met een een component of twee componenten anker chemie en deze te vullen met meestal een draadeind in diverse dikte kan een zeer sterke verbing gemaakt worden, met een zeer hoog trekgewicht. 
  • Uiteraard is de sterkte van het chemische anker afhankelijk van de ondergrond waar je het chemische anker inspuit, als wel de samenstelling van het chemische anker zelf.
  • Gereedschappelijk heeft een grond chemische verankering van de merken DeWalt en SPIT.

 

Hulp

Het assortiment van de chemische ankers dat we voeren bij Gereedschappelijk gaat van goedkoop naar redelijk duur geprijsd. Zoals altijd alle waar voor je geld. Maak aan de hand van de kostenoverzicht je beste keuze welk chemisch anker je neemt. Mocht je er niet uitkomen dan kunnen wij van Gereedschappelijk je altijd helpen bij je keuze welk chemisch anker het meest geschikt is tegen een scherpe prijs. Neem voor vragen contact met ons op: